7 meslektaşımıza basın kartı

Çorum’daki basın kuruluşlarında görev yapan 7 meslektaşımız basın kartı almaya hak kazandı.

24 Haziran 2016 Cuma 16:18
7 meslektaşımıza basın kartı

Çorum’daki basın kuruluşlarında görev yapan 7 meslektaşımız basın kartı almaya hak kazandı.


Basın Kartı Komisyonu toplantısı 22-23 Haziran 2016 tarihlerinde Ankara’da yapıldı.


Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) toplantı salonunda bir araya gelen Komisyon üyeleri, basın kartı başvurularını değerlendirdi.


Toplantı sonucunda Çorum Hakimiyet Gazetesi’nden Enise Ağbal ve Murat Çetin, Çorum Haber Gazetesi’nden Taner Şimşek, Erkan Bayatlı ve Aliye Öncel, Manşet Gazetesi’nden Murat Öztürk, Alaca Gündem Gazetesi ve Heri Haber’den Mustafa Külcü basın kartı aldılar.


BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLDİ


BYEGM'nin ev sahipliğinde toplanan Basın Kartı Komisyonu üyeleri, basın kartı ve sürekli basın kartı müracaatlarını değerlendirdi.


BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen'in de üyesi olduğu Basın Kartı Komisyonu, başvuruları tek tek ele aldı.


Aralarında Çorumlu meslektaşlarımızın da yer aldığı talepleri incelenirken değerlendirme sonuçlarının Genel Müdürlük onayının ardından ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. (Haber Merkezi)

Son Güncelleme: 24.06.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.