‘Adil değil, zalim dünya’

Saadet Partisi İl Teşkilatı, "Medya ve Olaylara Müslümanca Bakış" konulu konferans düzenledi. Turgut Özal Konferans Salonu'nda yapılan programa konuşmacı olarak Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı.

19 Aralık 2016 Pazartesi 11:51
 ‘Adil değil, zalim dünya’


Saadet Partisi İl Teşkilatı, "Medya ve Olaylara Müslümanca Bakış" konulu konferans düzenledi. Turgut Özal Konferans Salonu'nda yapılan programa konuşmacı olarak Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı.


Konferansın açılış konuşmasını Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve İl Başkanı Faruk Cıdık yaptı.


Terör olaylarını şiddetle kınayan SP İlçe Başkanı Sakınmaz, “Bugün adil düzenin olmadığı zalim dünyada ümmetin payına Suriye'de donarak ölen çocuklar, Irak'ta ırzına geçilen kadınlar, Halep de bombalanan müslümanlar, Afganistan'da parçalanan bedenler, Orta Afrika'da aslanın ağzında bir ceylan, Mısır'da medreseyi Yusufiyede bir yiğit, Gazze'de çocuğu kucağında ölmüş bir mücahitler, Bangladeş'de sakalını rüzgarın okşadığı şehit Mollalar, Arakan'da yanmış bedenler, Myanmar'da ağlayan kadınlar kısaca tüm İslam beldelerinde kan, gözyaşı ve zulüm var" diyerek sözlerine devam eden Sakınmaz, "Unutmayalım ki Irak'ta 1.5 milyon insanı katledenlerle, Suriye, Libya ve Halep halkına bomba yağdıranlarla, Arap Baharını başlatanlarla, Beşiktaş da bombayı patlatanlarla aynıdır. Elbette bu işlerin arkasında Siyonizm veya Siyonizm'in kontrolündeki ülkeler var, ama Siyonizm'in de bir vesile olduğunu unutmayalım. Hiç kusura bakmayın biz ne yaptıysak kendi kendimize yaptık" dedi.


SP İl Başkanı Faruk Cıdık ise Başkanlık sisteminden daha çok zihniyetin önemli olduğunu ifade ederek, "Kişiler zihniyet ve sistem aynı olduktan sonra parlamenter sistem olsa ne olur başkanlık sistemi olsa ne olur? Teröre çözüm için inançlı bir nesil yetiştireceksin, güçlü bir ekonomi için yerli üretime geçeceksin, komşu ülkeler birbirine karşı hainleri barındırmasın diye İslam Birliğini kuracaksın, adil ve sivil bir anayasa ile herkesin eşitliğini sağlayacaksın. Yoksa intikam nutuklarıyla terörü bitiremezsiniz" dedi.


Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, "Medya ve Olaylara Müslümanca Bakış" başlık konuşmasında Batının dünyada 3 asırdır sermaye gücü, medya gücü ve lobi gücünden oluşan üçlü sacayağı üzerine bir sistem kurulduğunu söyledi. Kurdaş, vatandaşların çocuklarını bilinçaltı mesajlara karşı koruması gerektiğini kaydederek, sözlerine sübniminal mesajlar hakkında bilgi vererek devam etti.

Son Güncelleme: 19.12.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.