AHL Park açılışa hazır olacak

İşadamı Ahmet Ahlatcı’nın yaptığı AHL Park (AVM) inşaatı hızlı ilerliyor.

09 Temmuz 2016 Cumartesi 10:49
AHL Park açılışa hazır olacak

İşadamı Ahmet Ahlatcı’nın yaptığı AHL Park (AVM) inşaatı hızlı ilerliyor.

AVM’NİN FİZİKİ OLARAK YÜZDE 75’İ BİTTİ

Mustafa Demirer imzalı habere göre, Ahmet Ahlatcı, 142 bin m2 inşaat alanı üzerinde yapımı devam eden alışveriş merkezinin fiziki olarak yüzde 75’inin tamamlandığını söyledi.

112 GÜN KALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışını yapması için davet edildiği AVM’nin bitirilmesi için 112 gün kaldığını belirten Ahlatcı, inşaatta periyodik aralıklarla aynı anda 1000 kişinin  çift vardiya çalıştığını ifade etti.

YARISI EĞLENCE MERKEZİ

51 bin m2 kapalı alanda 184 firmanın yer alacağı AHL Park’ın yarısının eğlence merkezi olacağını belirten Ahlatcı, “3 bin 500 m2 alanda çok büyük bir lunapark yapacağız. Çorumlu ve dışardan gelen konuklar aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenecek. AVM’de 184 marka firma bulunacak. İşyerlerinin kiralamaları  yüzde 90 bitti. Ayrıca yerel markalara da önem verdik.” dedi.

AVM, RAFİNERİ VE GÜNEŞ ENERJİSİ

İşadamı Ahmet Ahlatcı, AVM’yi 29 Ekim’e yetiştirecekleri sözünü tekrarlayarak, “AVM, OSB’de bulunan altın rafinerisi ve güneş enerjisi yatırımlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın açmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.07.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.