AK Parti referanduma hazır

AK Parti, Şubat ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

12 Şubat 2017 Pazar 22:03
AK Parti referanduma hazır


AK Parti, Şubat ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.



Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Ak Parti eski Milletvekili ve 
Siyasi Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile çok sayıda partili katıldı. 




Toplantıda yapılan konuşmaların ardından 17. Dönem siyaset akademisinde Çorum’da dereceye giren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.


İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ayrıca toplantı için Çorum’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar’a el emeği sedef işçiliği hediye takdim etti. 


Son Güncelleme: 12.02.2017 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.