Alaca’da kamulaştırmaya imza

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Alaca- Kızkaraca Göleti Yükseltilmesi ve...

24 Aralık 2014 Çarşamba 15:51
 Alaca’da kamulaştırmaya imza


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Alaca- Kızkaraca Göleti Yükseltilmesi ve Sulaması işinin projesi kapsamında kalan taşınmazların kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından gerçekleştirilecek Alaca- Kızkaraca Göleti Yükseltilmesi ve Sulaması Projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla DSİ Genel Müdürlüğünce düzenlenen gerekli kamu yararı kararı oluru, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.


Bakan Eroğlu’nun imzasıyla, Alaca-Kızkaraca Göleti Yükseltilmesi ve Sulaması projesinin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.




Son Güncelleme: 24.12.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.