Alaybey Sokak tamam

Karakeçili yolu ile Albayrak Caddesi arasındaki bağlantı yolunun genişliği 5 metreden 12 metreye çıkarılırken,

24 Aralık 2018 Pazartesi 14:54
Alaybey Sokak tamam

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yol genişletme çalışması tamamlandı.

Karakeçili yolu ile Albayrak Caddesi arasındaki bağlantı yolunun genişliği 5 metreden 12 metreye çıkarılırken, bölgede daha önce istimlak edilen  6 ayrı bina yıkıldı.

Genişletilen yolda kanalizasyon ve diğer alt yapı eksiklikleri giderildi. Alaybey Sokak-Albayrak Caddesi bağlantı yolunda araç parklarında yaşanan trafik sıkışıklığı giderilmiş oldu.

Öte yandan Belediye'den de çalışmalarla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Çorum Belediyesi'nin alt yapı ve yol genişletme çalışması yaptığı Alaybey Sokak ile yoğun kullanılan Karakeçili Sokak’ı asfaltladığı bildirildi.

Her iki arterde yeni açılan 25 metre genişliğinde 650 metre uzunluğunda yeni yolu birbirine bağlayan Alaybey Sokak’ta asfaltın seriminin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül,“Kamulaştırma çalışması yaparak 5 metreden 12 metreye çıkarttığımız Alaybey sokakta gerekli altyapı çalışmalarını bitirerek asfalt serimini geçekleştirdik” dedi.

 KARAKEÇİLİ SOKAK’A ASFALT

Karakeçili bölgesine açılan yeni yolla Osmancık Caddesi arasında bağlantı görevi gören Karakeçili Cami yanındaki sokakta da asfalt yenileme çalışması yaptıklarını belirten Başkan Gül, “Karakeçili sokakta gerekli alt yapı çalışmalarını yaptıktan sonra asfalt serimini gerçekleşirdik” dedi.

Son Güncelleme: 24.12.2018 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DAĞDELEN 2018-12-24 16:30:21

ALLAH RAZI OLSUN YAPANLARDAN DA ARABA PARKINA DİKKAT EDERSEK DAHA İYİ OLUR

Avatar
Sami yıldız 2018-12-24 17:39:41

Belediyemizin yol faaliyetleri mükemmel teşekkür ederim. Devane yolunu gördüm müthiş olmuş. Emeği geçenleri tebrik ederim

Avatar
adsız 2018-12-24 22:26:38

Yapılanları takdir ediyoruz.yapilmiyanlarida takip ediyoruz.
Arasta nin gelecegi ile ilgili milletvekillerinin de içinde olduğu grubun söylemleri buna mukabil calismalari vardı..Unutuldu mu.

Avatar
Çorumlu 2018-12-25 00:41:05

Elinize sağlık müthiş