Alçak saldırı!

İsrail Devleti’nin her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına tepkiler yükseliyor.

05 Nisan 2023 Çarşamba 21:56
Alçak saldırı!

İsrail Devleti’nin her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına tepkiler yükseliyor.

Çorum İnsani Değerler Platformu, Kudüs’ün insanlığın ortak mirası, Mescid-i Aksa’nın insanlığın ortak kıblesi olduğunu hatırlatarak, çeve devleti Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik alçak saldırısına tepki gösterdi.

İşte o açıklama:

“İnsanlık, çete devleti Siyonist İsrail’in bir kere daha Mescid-i Aksa’ya alçakça saldırısı ile karşı karşıya. Bu haliyle Siyonist İsrail rejimi emperyalist irade tarafından insanlığın bağrına yerleştirilmiş habis bir urdan başka bir şey değil.

Mazlum ve mahkum Kudüs; insanlığın ortak mirası ve mekanı, Müslümanların aziz beldesi Kudüs yine kan ağlıyor. İnsanlığın ortak kıblesi Mescid-i Aksa yine Siyonist çetenin saldırısına maruz kaldı, yine Müslüman kanı aktı, kutsal beldenin ve kutsal mekanın onuru bir kere daha çiğnendi.

Siyonist çete devleti İsrail, iç siyasette daraldığı, hükümet bunalımları yaşadığı her dönemde kamuoyunu manipüle etmek için kadim Filistin yurdundaki Müslümanlara ve değerlerimize yönelik zulüm ve terör silahına sarılmaktan geri durmuyor. Kendi vatanlarında sürgün hayatı yaşayan Filistinli kardeşlerimiz 1948’den bugüne değin, uygar dünyanın gözü önünde işkenceye uğratılıyor, haklarından mahrum ediliyor.

ABD ve İngiltere’nin başını çektiği emperyalist Batı, insanlık dışı bu saldırılara her zamanki gibi seyirci ve sessiz, alttan alta da destek veriyor. Çete devleti İsrail’in bölgedeki varlığı ABD ve İngiltere’nin emperyalist hedeflerini ve menfaatlerini korumayı amaçlıyor. Oysa Kudüs yalnızca Müslümanların değil Hristiyanların ve Yahudilerin de, yani adeta bütün insanlığın da ortak mekanı ve mirası.

Kudüs ve Mescid-i Aksa tüm insanlığın beklediği, özlediği evrensel barışın tesis edilebileceği esas zemin. Yeryüzü müstekbirleri, insanlığın bu ortak barış zeminini ortadan kaldırmak için maşa olarak Siyonist İsrail’i kullanıyor. Bu insanlık dışı saldırılara karşı yalnızca Müslümanlar değil, yalnızca Hristiyan ve Yahudiler de değil, insanlık bir bütün halinde cevap verebilmeli. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere insanlık bütün örgütlü gücü ile Siyonist çete devleti İsrail’e tepkisini en üst düzeyde göstermeli.

Bizler, Mescid-i Aksa’ya yönelik bu devlet terörünü şiddetle telin ediyor ve İsrail’e yönelik her türlü yaptırımın uygulanması, gönül coğrafyalarımızdan olan Kudüs’ün, Filistin’in yalnız bırakılmaması için söz ve yetki sahibi herkesi göreve, inisiyatif almaya davet ediyoruz."

Son Güncelleme: 06.04.2023 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca... 2023-04-05 22:59:16

Etme bulma dünyası, Kudüs de Osmanlıyı İngiliz desteği ile arkadan vuranlar şimdi ettiklerini çekiyor.
Oturup dertlerine yansınlar, artık onları kurtaracak Osmanlı yok.
Şimdi o insanlara sahip çıkmak, Kudüs'te öldürülen 15.000 Osmanlı askerlerine ihanettir.
İş olsun diye beyanat vermek yerine, samimiyetiniz varsa Kudüs'e gidip, açıklamayı orada yapabilirseniz mücadeleniz gerçekçi olur.

Misafir Avatar
crm 2023-04-07 17:15:37 @Hoca...

islam ümmeti ne çektiyse senin gibi 'hoca' lardan çekmiştir.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mert 2023-04-05 23:15:39

Burda verdiğiniz tepkiyi İsrail duymuyor ama haberin yok tabi, yöneticilere sitem edin niye müdahale edemiyorlar diye

Avatar
Doğrucu 2023-04-06 11:18:33

Rabbim zalimlere bu Dünyayı dar etsin.

Avatar
Kenan 2023-04-06 13:23:48

Rabbim belanızı versin. Her sene Ramazan ayında bunu yapıyor.

Avatar
Hedef 5071 2023-04-06 19:33:04

İsrail savaşta arapları iki kez yenmedi mi? Kılıç hakkı değil mi

Avatar
Secaatin gül 2023-04-07 13:30:58

Filsitin orda gidip şahadet şerbetini için cennet var diyenler nerdesiniz