Amerika’dan Acun Ilıcalı’ya sitem

Amerika Çorumlular Derneği Başkanı Adil Bayat, Türk tv kanallarında yayınlanan birçok programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı’ya sitem etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 19:17
 Amerika’dan Acun Ilıcalı’ya sitem

Amerika Çorumlular Derneği Başkanı Adil Bayat, Türk tv kanallarında yayınlanan birçok programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı’ya sitem etti.

Ilıcalı’nın geçtiğimiz hafta Show TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programda bir yarışmacıyla arasında geçen diyalog nedeniyle tepkisini dile getiren Amerika Çorumlular Derneği Başkanı Adil Bayat, konuyla ilgili tepkisini Acun Ilıcalı’ya yazdığı yazıyla da dile getirdiğini belirtti.

Yeteneksiz Sizsiniz Türkiye’nin 7 Ekim tarihli bölümünde, Afrika kökenli bir yarışmacıya nereli olduğunun sorulmasıyla birlikte yarışmacı espri mahiyetinde ‘Alaca’ cevabını verdi. Bunun üzerine yaşanan diyalogta Ilıcalı’nın “Alaca neresi?” sorusunun Alacalılar’ı hayrete düşürdüğünü söyledi.

Alacalılar’ın Acun Ilıcalı’dan özür beklediğini vurgulayan Bayat, “Bu tür insanlar medya ile meşhur olup kendilerini aydın sanarak karanlıklarda yaşıyorlar. Sayın Acun Ilıcalı, henüz kendi kabuğunu kırıp dışarı çıkamamış, halkla ve Türkiye ile iç içe olamamış medya içindeki bir vahimdir. Kendisine Avrupa’da bir ilçe söylesek hemen hangi ülkeye bağlı olduğunu söyler ama malesef vatanımız olan Türkiye’de, kendi ekmeğini yediği, yaşadığı bölgeyi tanımıyor.




Son Güncelleme: 09.10.2013 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elevan 2013-10-10 08:43:47

ne kadar alakasız bir sitem, kendisine başka bir ilçe söylense hangi ile ait olduğunu bilebilir mi. alacanın çorum ilçesi olduğunu bilmemesi çok mu garip

Avatar
Adınız Soyadınız 2013-10-11 14:24:51

Hangi Amerikalıya sorsanız Türkiye'nin başkentini Alaca sanıyor, çünkü Türkiye’yi Amerika'ya Alaca'lılar tanıtmıştır haksızlık etmemek lazım
Hatta çok sayıda esprilerde vardır Alacamı Büyük Türkiye’mi diye :) acun halt etmiş,

Dünyanın bir ucundan gelen Afrika kökenli zatlar Güzel Alacamızla meşhur olmaya çalışırken, bizim meşhurlarda alacayı bilmemekle gayri meşhurlaşıyorlar.

DERNEK BAŞKANINA TAM DESTEK VERİYOR TBRİK EDİYORUM

Avatar
Turgay colık 2013-10-11 18:55:06

Acunu sevmem sma bu sitem sacms olmus.hem oylr bisey yok amerikalilar alacayi tr nin baskenti saniyormus komik olmayin arkadaş.acun nerden bilsin alacayi bi kac amerikali biliyo dogru cunki calistigi adam

Avatar
Muhsin 2016-03-04 10:13:25

Bir Alacalı Tezekanlı olarak acunu kınıyorum :)