ANATIPDER sağlık çalışanlarını buluşturdu

Çorum Anadolu Tıbbiyeliler Derneği (ANATIPDER) tarafından düzenlenen 'Tıp Bayramı Etkinliği’nde...

16 Mart 2015 Pazartesi 15:02
 ANATIPDER sağlık çalışanlarını buluşturdu


Çorum Anadolu Tıbbiyeliler Derneği (ANATIPDER) tarafından düzenlenen 'Tıp Bayramı Etkinliği’nde sağlık çalışanları bir araya geldi.


Anvatar Termal Otel'de düzenlenen programa katılan yazar Kenan Taştan, kişilik tiplerine göre stresle mücadele yöntemleri konulu seminer verdi.


Burada bir konuşma yapan Anadolu Tıbbiyeliler Derneği Başkanı Dr. Erdoğan Karaman, Tıp Bayramı programlarını geleneksel hale getirdiklerini ifade etti.


''İnsan, toplum ve çevre sağlığına katkı sağlamayı amaç edinmiş derneğimiz, bu amacı doğrultusunda birçok güzel projeler gerçekleştirmiştir.'' diyen Karaman, ''Anadolu'dan Dünyaya Şifa Eli'' sloganı ile hareket ettiklerini ne Anadolu'yu nede dünyayı ihmal etmemeye çalıştıklarını kaydetti.


Karaman ''Gönüllülerimizin maddi manevi katkıları, devletimizin birçok kurum ve kuruluşlarının da desteği ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projelerimizden bir kaçını hatırlatacak olursak, Tika işbirliği ile 3 kez Afrika'da Gine Cumhuriyeti'ne, 1 kez Afrika da Mali Cumhuriyeti'ne uygulamalı sağlık eğitimini, gönüllü doktorları ve sağlık çalışanları ile birlikte gerçekleştirerek, Türk halkının yardımseverliğini ve dostluk elini Afrika ülkelerine uzatılması, İç İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen, sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza yönelik hayat koçluğu projesi, ulusal ajans ile ''Avrupa Birliği ülkelerindeki aile hekimliği uygulamaları'' konulu avrupa  birliği  projemiz ile 32 kişilik hekim ve yardımcı sağlık personelimize Belçika ve Hollanda'da 2 hafta süre ile uygulamalı eğitim sağlanması gibi birçok projeye imza attık. Bunun yanında gezilerimiz ve sünnet çalışmalarımız gibi farklı çalışmalarımız da olmuştur.'' dedi.



Son Güncelleme: 16.03.2015 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.