Araç filosu güçlendi

Çorum Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün araç filosu güçlendirildi.

15 Haziran 2019 Cumartesi 16:50
Araç filosu güçlendi

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz Mart ayında ihalesini gerçekleştirdiği traktörler düzenlenen törenle teslim alındı.

Park Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen devir teslim törenine Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat’ın yanı sıra ihaleyi kazanan firma yetkilisi Arif  Koçak, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin, teknik personel ve firma yetkilileri katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat Çorum Belediyesi bünyesine 4 yeni traktörü katmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Araç filosu içerisinde 1978 model bir traktörün bulunduğunu, çalıştırılan diğer traktörlerin ise kiralık olduğunu aktaran Yağbat “Mart ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen traktör alım işimiz Mayıs ayı içerisinde kesinlik kazanarak bugün teslimleri gerçekleştirildi. Teslim aldığımız araçlarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzün bünyesinde bu zamana kadar 1978 model bir traktör vardı ve buda yetersiz kalmaktaydı. İhtiyaçların giderilmesi için kiralama yapmaktaydık. Bundan sonraki süreçte kendi öz malımızla şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bizlere gerekli desteği gösteren firma yetkililerine aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.