Aşgın çok iddialı konuştu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum'da kaçak yapılaşmayla mücadeleye yönelik çok iddialı sözler sarfetti.

14 Nisan 2022 Perşembe 18:08
Aşgın çok iddialı konuştu

Çorum Belediyesi'nin Çomar barajı havzalarında yapılaşmaya göz açtırmadığını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Sadece Çomar barajı bölgesinde değil, şehrin tamamında kaçak yapılara göz açtırmayacağız."dedi.

Yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde karar alınan yapılar yıkılmış, Belediyenin bu konuda ne kadar kararlı olduğu görülmüştü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı teknik ekiple bölgeye giderek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Aşgın, Çomar barajı havzasındaki kaçak yapılaşmaya karşı kararlı tavırlarının devam edeceğini vurguladı. Başkan Aşgın, sadece Çomar barajı bölgesinde değil şehrin tamamında kaçak yapılara göz açtırmayacaklarını kaydetti." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 14.04.2022 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.