Asım Balcı da ordaydı

Hemşehrimiz Asım Balcı, Gaziantep'teki toplantıya katılarak konuşma yaptı

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:08
Asım Balcı da ordaydı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen ‘Büyükşehir Belediyeleri Genel Sekreterler Tecrübe Paylaşımı’ toplantısı Gaziantep’te yapıldı.

Bir otelde düzenlenen toplantıya TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör ile 30 büyükşehir belediyesinin genel sekreterleri ve daire başkanları katıldı. Toplantıya katılanlar arasında hemşehrimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı da vardı. Balcı ayrıca toplantıda yaptığı konuşmada tecrübelerini mevkidaşları ile paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-08 11:38:37

haberci 19 nedir bu ilbaşkanı sevginiz murat hocayı bld bşk adaylıgı için yazmıyonuz bari hemşerimiz genel sekreter duyumlara göre güçlü aday diye yazsanız 94 KRITERLERİNE EN UYGUN MURAT HOCA [bence]

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-08 12:02:02

başarı başarı başarının çorumda krıteri ne ise bi bilen yazsın iskilipli naci bostancı iki defa amasya şimdi ankara çorum dogumlu naci agbal bayburtan aday ve biri bakanlık birisi akparti başkan yaırdıcısı bu mu başarı il başkanları yenisi eskisi başarı köyde misal çamlıcada yüzde 86