Atıf Hoca’ya dua

İskilipli Atıf Hoca şehadetinin 96’ıncı yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı.

04 Şubat 2022 Cuma 12:20

İskilipli Atıf Hoca, şehadetinin 96'ıncı yılında Çorum'un İskilip ilçesindeki kabri başında anıldı.

Memleketi Çorum'un İskilip ilçesindeki İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesi'nde Atıf Der tarafından düzenlenen anma programına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İskilipli Atıf Hoca'nın önemli İslam alimlerinden olduğunu belirten AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Aradan 96 yıl geçmesine rağmen hala milletimizin vicdanında mazlum ve mağdur olarak yer edinmiş bir zat unutulmuyorsa, hayırla yad ediliyor ise üzerine yapıştırılmak istenen hain yaftası aziz milletimiz tarafından ret ediliyorsa, geçmişteki utanç tablolarıyla yüzleşmek ve haklıya hakkını gıyabında da olsa teslim etmek hepimizin boynunun borcudur. Tarihimizdeki kara lekelerden birini daha temizlemek ve milletimizin talebine cevap vermek adına, zulmen idam edilen İskilipli Atıf Hoca'nın itibarının iade edilmesi aziz milletimizin, hepimizin ortak beklentisi ve talebidir. Bu vesileyle şehadetinin 96. seneyi devriyesinde İskilipli Atıf Hocamızı ve bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 04.02.2022 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2022-02-04 12:27:01

Dedenizin kabrine bile bu kadar sık gitmessiniz.. Madem samimisiniz, Hadi gittiniz yav kabir ziyaretine neden basını çağırıyoruz.. sevabı çok olsun diye mi? Yoksa desinler diye mi?

Avatar
Vatandaş 2022-02-04 13:04:52

Trübinlere adem.

Avatar
Çorumlu 2022-02-04 16:54:53

İsklipli atıfon yargılanmasını tutanakları mevcut.şapka ile ilgili bir yargılama yok vatan hainliğinden yargılandı.. Yunan bildirisine attığı imzalar tarihi belgelerde sizin uydurduğunuz gibi rüyasında şöyle olmuş böyle olmuş lafları işin edebiyatı

Avatar
Vatandas 2022-02-04 18:55:19

Eğer illa dua okuyacaksaniz evden okuyun bir vatan hayini için oraya kadar yorulmayin ama sizin amacınız reklam olmak .unutmayın gün gelecek bütün vatan hayinleri yargılanacak

Avatar
Çağrı 2022-02-04 14:20:49

Her türlü kesimin baskısına ve halihazırdaki Kemalizm’in ceberutluğuna rağmen her yıl İskilipli Atıf Hoca’yı şehadetinin sene-i devriyesinde anan, insanlara hatırlatan başta Vali Mustafa Çiftçi olmak üzere diğer siyasilerden de Allah razı olsun. Bu konuda geri adım atmamaları takdir edilesi bir davranış!

Avatar
Onur 2022-02-04 20:27:38

Lan Trabzon'da ki çocuk al sana asıl hain

Avatar
İSKİLİPDEN 2022-02-04 20:48:59

Sayın Valimiz iyiki ilçeye geldiniz yol kenarları kepçeler çalışmaya başladı.
yol kenarları hemde ana arterler kar yığınları vardı siz geldiniz karlar dereye atılmaya başlamış

Avatar
İsmail 2022-02-04 16:12:19

Gerçekte şapka için asıldığı halde bu gerekçenin çok komik kalacağını bildikleri için İngiliz işbirlikçiliği iftirası ile şehit edilen Atıf Hoca'ya iade-i itibar verilene kadar durmak yok yola devam