Ayvazoğlu’nun nezaket ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. Dönem Çorum Milletvekili Avukat Feridun Ayvazoğlu, Çorum Şoförler ve...

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:36
 Ayvazoğlu’nun nezaket ziyareti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. Dönem Çorum Milletvekili Avukat Feridun Ayvazoğlu, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’e kutlama ziyaretinde bulundu.


Kısa bir süre önce oda başkanlığı görevine seçilen Tahsin Şahin’i ziyaret eden Ayvazoğlu, yeni görevinde Şahin’e başarılar diledi.


Çorum’da şoför ve nakliyeci esnafını temsil eden bir oda başkanını ziyaret etmenin kendileri için önemli olduğunu ifade eden CHP 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, uzun yıllardır tanıdığı Tahsin Şahin’in şoför ve nakliyeci esnafına önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını dile getirdi.


Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise, CHP 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu’nun nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.




Son Güncelleme: 05.11.2014 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.