Bakan Akar Çorum'a gelecek

Milli Savunma Bakanı Akar savunma sanayi görüşmeleri ve askeri birlik incelemesi için Çorum'a gelecek

23 Haziran 2021 Çarşamba 19:43
Bakan Akar  Çorum'a gelecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, önümüzdeki haftalarda Çorum’a gelecek.

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti.
Edinilen bilgiye göre, Bakan Akar yerel firmaların savunma sanayisi üretim görüşmeleri ve Çorum’a  kazandırılacak askeri birliğin yerinde incelenmesi için Çorum’a davet edildi. Akar’ın önümüzdeki haftalarda Çorum’da gelmesi bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 23.06.2021 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-06-23 20:03:44

Kıymetli bakanı İskilipe getirelim önce, İskilip Amasya benzeri ormanlık havadar ilçenin ihtiyaco da mevvut korunaklı gerçi Çorumda nereye olursa olsun tüm Çorum kazanır. inşAllah Çorum ve ilçelerine güzel bir yatırım kazanırız.

Avatar
Ortaköy'lü 2021-06-24 11:00:47

Çorumumuza boş boş geliyorsunuz,Çorum icraat bekliyor. Çorumlulardan aldığınız oylar haramdır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Rahmi 2021-06-25 12:29:44

Çorum a her ay bir bakan geliyor. Sonuç değişmiyor. Fakat SÜ-Lale devri her geçen günde etkisini artırıyor. Çorum tarafında haberler işte böyle. Hiç kimsenin reidi üzme hakkı yok ama maalesef durum bu.