Bakan Işıkhan Çorum’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Çorum’a geldi.

12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:47
Bakan Işıkhan Çorum’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2023 Türkiye Buluşması kapsamında bugün Çorum’a geerek ilk olarak Çorum Valiliği’ni ziyaret etti.

Bakan Işıkhan sırasıyla AK Parti İl Başkanlığı, Gazi Caddesi esnafı, Belediye Başkanlığı, Greyder Ayakkabı Fabrikası, Alapala Makine ziyaretinde bulunacak.

Bakan Işıkhan, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde TSO, ÇESOB, MÜSİAD Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği, OSB Müteşebbis Heyeti, ÇOSİAD ile sektör buluşması gerçekleştirecek.

Son Güncelleme: 12.08.2023 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-08-12 14:12:07

Bakan bey hoş gelmiş.
Emeklilere yazın ortasında kış ayazı yaşatıyorlar.Yerel seçimlerde bu yediğimiz ayazı unutursak NAMERDİZ

Misafir Avatar
İsmail 2023-08-12 14:32:42 @Emekli

İnan ol umurlarında değiliz zaten birdahaki başkanlık seçiminde rte yok onlar paydaşlarını dahada nasıl zengin etme derdindeler sadece tek sarayın aylık masrafı 540 milyon lira yani 72.000 emeklinin aylık maaşı ayrıca emekliler bugünkü durumu hakettiler beka dediler satilmadik yer kalmadı küçük örnek istanbulda ki buyuk avm lerin sahiplerini Bi araştırın Bi tane Türk varmi hepsi araplarda

Beğenmedim! (0)
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-08-12 15:44:08

Çorum ve Çorum'lulardan aldığınız oyların hakkını verin. Hükümet yetkilileri, senelerdir Çorum'a geliyorlar, Çorum ve Çorum'lularla ALAY EDİYOR, DALGA GEÇİYORLAR sonra çekip gidiyorlar. Hükümet Çorum'u sadece seçimden seçime hatırlıyor. Seçimler de ÇORUM'dan alacaklarını alıyorlar, sonra ÜÇ MAYMUNU oynuyorlar. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar "yeter artik 2023-08-12 16:34:32

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar'a.Birader sen hangi koylusun, kovsunlar seni artik o koyden. Her haberin altina ayni yorumu yapmaktan sikilmadin mi? Bi Iskilipli var , birde sen. Yeter su siteyi salin bi.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-08-12 19:49:52

Durmak yok yazmaya devam. İsteyen istediğini söylesin. Biz sesimizi duyurana kadar avazımız çıktığı kadar haykırmaya devam. Çorum'un, Çorum'luların hakkını verene kadar bıkmadan usanmadan yazmaya devam. Uyuyan devi uyandıracağız. ENİNDE SONUN DA KAZANACAĞIZ.