‘Bakan’ı Çorum’a davet edelim

AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Vali ve Belediye Başkanı’nın Tarım ve Köy İşleri Bakanı Ekrem Pakdemirli'ye Çorum'a davet etmesi gerektiği belirtildi.

18 Kasım 2019 Pazartesi 13:30
‘Bakan’ı Çorum’a davet edelim

AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Vali ve Belediye Başkanı’nın Tarım ve Köy İşleri Bakanı Ekrem Pakdemirli ve üst düzey bakanlık bürokratları Çorum’a davet etmesi teklif edildi.

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Çorumlular, son zamanlarda ülke gündeminin en önemli gelişmeleri arasında yer alan ‘Geleceğe Nefes Projesi’ fidan dikim etkinliğinde Çorum’un rekor kırdığını hatırlattılar.

Cumhurbaşkanlığı’nın desteği Tarım ve Orman Bakanlığı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen fidan dikim organizasyonunda Çorum’un dünya rekoruna imza atarak kayda geçtiğini belirten Çorumlular, bunu fırsata çevirmek için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve bürokratların şehre davet edilebileceğini ifade ettiler.

AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Vali ve Belediye Başkanı’nın hep birlikte Bakan ve bürokratlarına bu daveti yapabileceğini öneren Çorumlular, bakanlığa bağlı bir çok yatırımcı kuruluşun da gerekli hazırlıkları yaparak Çorum’un tarım, hayvancılık, sulu tarım, ormanla ilgili yatırım ve ihtiyaç taleplerini aktarabileceklerini dile getirdiler.

Çorumlular gündem sıcakken söz konusu davetin yapılarak kentin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdindeki eksikliklerinin giderilebileceği fikrini paylaştılar.

Son Güncelleme: 21.11.2019 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-11-21 00:06:55

Gelen her bakana uçak maketi hediye edelim.