Başkan'dan baz istasyonu açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İ̇brahim Aşgın, birkaç gündür şehir gündemini işgal eden baz istasyonu konusuyla ilgili açıklama yaptı.

14 Kasım 2019 Perşembe 15:38
Başkan'dan baz istasyonu açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İ̇brahim Aşgın, birkaç gündür şehir gündemini işgal eden baz istasyonu konusuyla ilgili açıklama yaptı.

Aşgın, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi; “Ulukavak Mahallesi’ne yeni kurulması planlanan ve BTK tarafından izin verilen baz istasyonuyla ilgili, Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi ve milletvekilimiz Sayın Erol Kavuncu olmak üzere siyasilerimizle birlikte yürüttüğümüz kurulumun iptali yönündeki gayretlerimiz sonuç verdi. Söz konusu bölgede internet ve telefon iletişiminde yaşanan sorunları gidermek amacıyla Turkcell firması tarafından kurulması planlanan baz istasyonunun BTK tarafından verilen kuruluş izni, BTK Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

Bu neticeyle hem vatandaşlarımızın talebi karşılanmış oldu hem de Çorum Belediyesi’nin, baz istasyonu kuruluş iznini iptal yetkisinin olmadığı ortaya çıktı. Bu mesele üzerinden halkın hassasiyetini kaşımak isteyen ve belediyemizi hedef gösterenler, amacına ulaşamamış, hemşehrilerimizle kurduğumuz samimi gönül bağı sayesinde amaçlarına ulaşamamışlardır.”

Son Güncelleme: 12.01.2020 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-11-14 16:14:04

Halkin gucu gayreti çabası desek daha dogru olur bence...

Avatar
Ne çabuk 2019-11-14 17:22:33

Neçabuk iptal edildi. Gözlerim yaşardı

Avatar
Demirer'e 2019-11-14 17:27:06

Sayın Demirer siz neden bu olaylara karşı görüşünüzü açıklamıyorsunuz Çorum Haber ve Hakimiyet bitik zaten onlardan beklemiyoruz

Avatar
Ahmet 2019-11-14 23:21:25

Ya arkadaş böyle bişey yok ben o bölgeye yakın oturuyorum telefon çekmiyor evimde.Saçmalığa bak hem cep telefonu kullanıyorlar hem baz istasyonu kurulmasın diyorlar

Avatar
Ahmet'e 2019-11-15 10:47:54

Ahmetcim o zaman senin evin bahçesine kusunlar baz istasyonunu o zaman çeker canım. Kim ister evin yanına baz istasyonu kurulmasını gitsinler başkan beyin evinin yanınada bi tane kursunlar.