Başkan müdürlerle ne konuştu?

Belediye'de birim müdürleri değişikliği başladı. Süreç devam edecek.

20 Nisan 2019 Cumartesi 00:01
Başkan müdürlerle ne konuştu?

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, müdürlerle kahvaltılı toplantı yaptı. Peki bu toplantıda müdürlere ne dedi?

MESAİNİN SON GÜNÜ

Çorum Belediyesi’nde beklenen müdür değişikliği haftanın son mesai gününde gerçekleşti. Değişim şimdilik 4 birimle sınırlı kaldı. Kulislere yansıyan ise daha kapsamlı olacağı yönündeydi. Bunu neye dayanarak söylüyoruz, açalım...

Edindiğimiz bilgiye göre, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, mazbata alıp makama oturduktan bir süre sonra belediye müdürleri ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Bazı müdürlerin görevden alınacağı, bazılarının ise yerlerinin değiştirileceği mesajını verdi. Aşgın’ın o günki mesajı kapsamlı bir değişiklik olarak anlaşıldı. Ancak aradan geçen bir haftalık zamanda sınırlı bir değişiklik yapıldı.

DEĞİŞİKLİK SÜRECEK

Kulislere yansımalar ise, önümüzdeki süreçte birim müdürlerinde değişimin süreceği yönünde. Bu arada dışarıdan müdür atamasının da gündeme geldiği, hatta birkaç isme teklif edildiği, ancak olumlu karşılık alınmadığı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 22.04.2019 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ak Partili 2019-04-20 10:10:17

Sayın Başkanım seçim öncesi gücünüzü görerek size bilgi belge getirenler,unutmayın ki gücü başka yerde gördüğünde de sizden alır başkasına götürür.Bunların temizlenmesi şart.

Avatar
Doğrucu 2019-04-20 12:02:41

Sayın başkan müdürle falan uğraşma, Başkan yardımcılarından değiştir, her dönemin adamı Olan ve Karadağ’a bilgi sızdıran kişiyi değiştir

Avatar
Fikret Çelik 2019-04-20 09:59:38

Sayın Başkan çok doğru bir uygulama yapmış,tebrik ederim.Ancak sınırlı kalması tabiki iyi olmamış.Demir tavında dövülür.Külcünün müdürlerinin ve yardımcılarının hepsinin gitmesi ve yeni kadroyla yeni bir başlangıç yapılması gerekir.Aksi taktirde korkum o ki yapılan her işin kayıtları birilerine iletilerek gizliden gizliye başkanın altını oyarlar.

Avatar
Sami 2019-04-20 11:11:29

Külcü bu müdürlerle başarılı oldu. çok daha iyileri varsa değiştirilir. Sanki chp den belediyeyi almış gibi yorum yapıyorlar. Yoksa chp ile akp nin farkı olmadığı belli. Kenanbey gibi teknik birini seçmemek Çorum a yakışmadı

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-04-20 11:31:35

Hayırdır ya siz? Bi külcünün müdürleri furyasıdır gidiyor. Hiç değişmeyeceksiniz, siz değilmiydiniz külcü zamanında da padişahım çok yaşa diyen siz değilmiydiniz. Ulan az küçük bit yavrusu değilsiniz varya. H. İbrahim bey akıllı adamdır, öyle ver coşkuyu gazına gelmez. İşe bakar, duruşa bakar, hele hele taklayı hiç sevmez. Yalnız can sıkıcı olan şu ki; seçimden önce Sayın Başkanı ev toplantısı diye tufaya getirip evinde Başkan'ın karşısında diz çöken zabıtadaki 10-15 kişilik ekip taklalarında başarılı olmuşa benziyo, çıkar kokusu. Elvan Yılmaz kardeşim bunları iyi tanır, hani şu kraldan önce oturup taşı ısıtma meselesi.

Avatar
Fenerbahçeli 2019-04-20 16:26:57

Sayın Başkanım
Başkan yardımcıları dahil bütün müdürlerin görevden alınması lazım. Halkın belediyesini babalarının çiftliği ne çevirmişler. Bunlarla yol alınmaz. Halkın sizden beklediği büyük ve köklü değişimdir. Belediye meclisindeki üyeler gibi hepsi genç ve temiz şaibesiz olmalıdır. Bütün müdürler gönderilmeli. Alper bey ve Turan bey de çoktan gitmeliydi. Mahkeme ile geri dönen olursa Taş ocağına gönder geri gelen müdürleri. Kantar Müdürü elek Müdürü stok bantı Müdürü meydan Müdürü olarak görev yapsınlar.
Ayrıca Zeki Gülün gider ayak seçime 10 gün kala Çorum Belediyesi ve halkına çaktığı 15 kişilik yakınçevresinden işe aldığı kişileride basınada isimlerini bildirerek işten çıkarmalısınız.
Bu halk sizi ALİ (ADALET-LİYAKAT-İSTİŞARE) olacağınıza inandığı içim bağrına bastı.

Avatar
Daver Bey.. 2019-04-22 11:23:08

Sadece müdürleri değil tüm 2000 personeli de işten çıkar, belediye binasını ateşe ver hepsi yansın yanan binanın önünde de aha bu gazcılar poz versinler....sonra nolacak , bulabilirsen yeniden 2000 tane adam al tüm işleri 5 sene içinde öğret ama seçime sıfır icraatle gir..böyle bir anlayış olabilir mi? bu gazcıların kafasıyla muhtarlık bile yürütülemez....müdürlerin çoğu turan atlamaz'ın aldığı elemanlar.işe başlar başlamaz insan bindiği dalı keser mi? varsa görevini birileri lehine gerçekten kötüye kullanmış, kamu zararına neden olmuş birisi gözünün yaşına bile bakma....akıllı adamın yapacağı şey basit ; yönetimsel bir performans ölçüm sistemi kurarsın ve müdürleri 3-6 ay değerlendirirsin düşük performanslar varsa alırsın görevden ama yerine daha iyisini getirebileceksen, sırf almış olmak için almak devlet yönetimine uyar mı.bu gazcıların dediği kabile devletlerinde olur..kurumların kimsenin malı değil.her yönetim değişiminde sistemi abandone ederseniz yerinizde sayarsınız.

Avatar
Talat 2019-04-20 15:43:17

30 kişi külcünün adamıda H ibrahimin başkanın getirdikleri Rumi Bekiroğlunun yardımcıları değil mi ?

banner165