Başkan yangın ihbarı yaptı, denetledi

ungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, itfaiye ekiplerine sabahın erken saatlerinde sahte bir ihbarda bulunarak test etti.

19 Aralık 2019 Perşembe 11:57
Başkan yangın ihbarı yaptı, denetledi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, itfaiye ekiplerine sabahın erken saatlerinde sahte bir ihbarda bulunarak test etti.
Sabah saat 06:30 civarlarında 110’u arayan Başkan Şahiner, itfaiye ekiplerine Sunguroğlu Mahallesi'nde ikamet adresinin yakınlarında bir adres vererek yangın ihbarında bulundu.
İhbar sonrasında verdiği adreste itfaiye ekiplerini karşılayan Başkan Şahiner, olay yerine 4 dakika süre içerisinde intikal eden personelini tebrik etti. Ekiplerin olay yerine intikalinden sonra İtfaiye müdürlüğüne giderek personelle sohbet eden Başkan Şahiner, "İnsanlarımızın can ve mal güvenliği sizlere emanet. Her daim aktif, dinamik ve uyanık olmalısınız. Görüyorum ki bu hassasiyeti taşıyorsunuz. Bir dakikanın bile büyük önem arz ettiği bir görevi icra etmektesiniz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Anaçoğlu 2019-12-19 12:34:32

Sağolasın başkan Allah razı olsun.Ben 50 yıldır sungurludayım itfaiye tatbikatını görmedimde duymadımda.Belki eğtim maiyetinde gündüz olmuştur hatırlamıyorum gece olmadı

Avatar
Faruk 2019-12-19 16:32:38

SUNGURLU'YA ÇOK EMEĞİ GEÇTİ. SÜREKLİ İLÇESİNİN İLERLEMESİNİ DÜŞÜNEN BİR ADAM...