Başkent’te 4 ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Vali ve Belediye Başkanı ile birlikte Ankara'da 4 ayrı noktayı ziyaret etti.

04 Kasım 2020 Çarşamba 14:07
Başkent’te 4 ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Edindiğimiz bilgiye göre; Çorum heyeti sırasıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ile görüştü.

Görüşmelerde Çorum'da devam eden karayolu yatırımları, DSİ, içme suyu, tarımsal sulama, baraj, gölet,taşkın konuları ele alındı. Çorum'da devam eden yatırım ve hizmetlere desteklerinden dolayı teşekür edildi. Önümüzdeki dönemde ilimizde gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetler gündeme gelirken, yeni talep ve beklentiler de dillendirildi.  Ayrıca Çorum Belediyesi'nin talepleri aktarıldı.

Heyet Kamu Başdenetçisi (ombudsman) Şeref Malkoç ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmelerin Çorum açısından çok verimli ve güzel geçtiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 05.11.2020 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan bey 2020-11-04 23:09:32

Rabbim yoluzu açık ömrünüzü uzun eylesin güzel sözler ile dönün inşAllah. İnandığın yolda yürü türkiyem..

Avatar
Vatandaş 2020-11-05 09:56:26

Yav bu vali ak partili mi ? Ya da ak parti temsilcilerinden mi ? Her gün onların arasında haberlerini görüyorum. Onların arasında olmadığı tek bir haberini okumadım daha

Avatar
Çorumlu 2020-11-09 00:09:14

Çorum Ankara'dan Yozgat mı ki yatırım alsın.?