Başkent’te siyaset üstü buluşma

Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasında önemli görevler üstlenmiş olan bazı isimler Ankara'da bir araya geldi.

20 Aralık 2018 Perşembe 18:32
Başkent’te siyaset üstü buluşma

Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasında önemli görevler üstlenmiş olan bazı isimler Ankara’da düzenlenen yemekli toplantıda buluşup, ağırlıklı olarak Çorum’u konuştular.

24, 25 ve 26. dönem AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin davetiyle Öz Orman İş Sendikası’nda bir araya gelen siyasetçi, bürokrat ve işadamlarının buluşmasının ana konusu Çorum oldu.

Toplantıya, Salim Uslu ve Tufan Köse’nin yanısıra; Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti İstanbul Eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, 22.23. ve 24. dönem AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, CHP 21. dönem Milletvekili Ali Haydar Şahin, Türkiye Yem Sanayicileri Derneği Başkanı Bekir Taşkaldıran, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, AK Parti Mamak İlçe Eski Başkanı M. Abdullah Özer, işadamları Galip Yeşilbaş, Salih Yeşilbaş ve Mehmet Yasir Uslu, Sayıştay Uzmanı Bahattin Işık ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Bem-Bir-Sen Eski Başkanı Mürsel Turbay, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve Öz Orman -İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya ve Mehmet Çelik’in de katılımıyla gerçekleşen buluşmanın ortak paylaşımları Çorum üzerine oldu.

Başkent’te siyaset üstü buluşma; kardeşlik, dayanışma ve vefa dolu, cemile örneği bir gece halinde geçti.

Buluşmaya AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile Maliye Eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve CHP Çorum Eski Milletvekili Ali Haydar Hakverdi TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle mazeret bildirerek katılamadı.

Son Güncelleme: 20.12.2018 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-12-20 20:38:03

Çorum hak ettiği hizmeti alabiliyor mu? (Örn. Yozgat ile karşılaştın isek).
İskilip hek ettiği hizmeti alıyor mu? İlçemizin Tosya İskilip yolu BEKLENTİSİ VAR? Açılacak mı?
Müjde varmı?

Avatar
sıkıldık... 2018-12-21 02:37:03

Rektör ne alaka??? ve bunlar ne hakla Çorum'u konuşuyorlar. Çorumlu vatandaşlara ne gibi bir fayda sağlamışlar????

Avatar
cafer 2018-12-21 08:24:15

"24,25,26 Ak parti çorum milletvekili TBMM idare eski amiri ve hak-iş konfederasyonu onursal baskanı Salim uslu" ben bu tanıtıma takıldım yavvvvvvvv..
Salim uslu diye yazınca kımse tanımazmıydı acabaaaaaa

Avatar
Biz de Sİzden Sıkıldık 2018-12-21 12:22:42

Rektör ne yaptı size arkadaş, ne kindir bu ya. Ordaki kimsede sorun yok, rektörde mi sorun var. Kaldı ki bürokratlar diyor, rektör de protokolde yeri olan bir bürokrattır. Neyse, insallah Allah sizi de Rektörü de kurtaracak bu memleketten.

Avatar
Sen Ne Alaka 2018-12-21 12:24:26

Hacı, kimsin senn yaaaa, kimsin? Yemek icinde mi sana sorulacak? Sıktınız milleti.

Avatar
Corumlular 2018-12-21 12:28:56

Yemege bile giderken soracaksınız beyler. Bak abiler kızmış. Kafanıza göre gitmek yemek yemek filan, ne is. Bu memleketin sahipleri var, onlara göre yaşayacaksınız.

Avatar
rektör yalakalarına sesleniş... 2018-12-21 23:34:21

rektöre laf söyletmeyen yorumların rektör tarafından yazıldığını düşünüyorum artık. Rektörün siyasilerle işi olamaz. bürokratlık değil bilim adamlığı yapmalı.