Bayram’da sevindiren hediye

Çorum’un Uğurludağ Kaymakamlığı Kurban bayramında ihtiyaç sahibi ailelere ayni yardım yerine kurbanlık yardımında bulundu.

18 Ekim 2013 Cuma 15:14
 Bayram’da sevindiren hediye

Çorum’un Uğurludağ Kaymakamlığı Kurban bayramında ihtiyaç sahibi ailelere ayni yardım yerine kurbanlık yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere kurbanlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri tarafından teslim edildi. Yapılan kurbanlık yardımıyla hayatlarında ilk kez kurban kesen ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, yapılan çalışmalar sonucu ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni olarak küçükbaş kurban yardımı yapıldığını söyledi. Gümüşçüoğlu, kurbanları alan vatandaşların bugüne kadar kurban kesmediklerini ifade ederek, çok memnun olduklarını ifade etti.

Bayram öncesi ayrıca 100 kişiye de nakdi olarak yardım yapıldığını dile getiren Gümüşçüoğlu, ödemelerin izdihama dönüşmemesi ihtiyaç sahiplerinin banka hesabına yatırıldığını sözlerine ekledi.


Kaymakam Vatandaşlarla bayramlaştı

Bu arada Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhuriyet caddesinde düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Garnizon Komutanı Mehmet İldeniz, Belediye Başkanı Adem İpek, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Kenan Genç, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramların milli ve manevi değerlerin yaşatılarak gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli bir rol oynadığını belirten kaymakam Gümüşçüoğlu, “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha yoğun yaşandığı bu günlerde büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmenin, bayram sevincini paylaşmanın insanlık görevi olduğunu unutmamalıyız”

Bayramlaşma programından sonra Gümüşçüoğlu ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladılar.

(İHA)




Son Güncelleme: 18.10.2013 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.