Bedesten şekilleniyor

Çorum'da bedesten ve yeraltı otoparkı inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

18 Ağustos 2022 Perşembe 17:07
Bedesten şekilleniyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alan bedesten ve yeraltı otoparkı inşaatında çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların yılsonunda tamamlanmasını hedeflediklerini açıkladı.

12 BİN 500 M2 ALAN

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde 12 bin 500 m2 alan üzerine inşa edilen bedesten ve yeraltı otoparkı inşaatının yüzde 56’lık kısmı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bedesten projesi içerisinde yer alan 2 katlı, 221 araçlık yeraltı otoparkının bölgedeki otopark ihtiyacı önemli ölçüde cevap vereceğini söyledi.

2 KATLI 211 ARAÇLIK OTOPARK

Bedesten ve yeraltı otoparkı inşaatının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Aşgın “4 bin 500 m2 zemin alanı ve 12.500 m2 toplam inşat alanı ile dev bir hizmetimizi hemşehrilerimize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşaatımız yüzde 56 oranında tamamlandı. Bedesten ve yeraltı otoparkı ile birlikte Gazi Caddesi ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde otopark eksikliği de önemli ölçüde giderilmiş olacak. Proje ile 211 araçlık 2 katlı yeraltı otoparkını hizmete sunmuş olacağız” dedi.

25 İŞYERİ OLACAK

Bedestenin taş yapısı ile tarihi görünüme sahip olacağını ifade eden Başkan Aşgın, “İçerisinde 25 adet işyeri olacak. Ön ve yan kısmında orta büyüklükteki meydanlarıyla birlikte şehrimize kazandırmış olacağız. Bedesten ve 211 araçlık otoparkı inşallah yılsonu itibariyle açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2022-08-19 13:42:01

AVM dediğin yapı bedesten dediğin 'çarşı'nın 4 mevsim daha kullanılabilir olanıdır. Çadır kurar bedesten yapar.. Ya bu kadar aklın var anlaş bir mimarla, ödüllü bir yorum yapı koy ortaya. İki şehir öteden geçenler görmeye gelsin birader. Bu nasıl vizyon yazık Allah aşkına... Otopark çok mantıklı 5 katlı da olsa sezadır. Ama sen RTE Cad.'ndeki bisiklet yolu yanına park eden salakları oradan aldıramazsan bu parkın da bir anlamı kalmaz kral. Bitirin şu ÇİFT SIRA PARK işini ALLAH aşkına ya..

Misafir Avatar
Çorumsuz 2022-08-20 16:24:20 @Çorumsuz

Ya beğenemeyen allameicihanlar yazsalar ya dertlerini ne yanlış yazdığımda aslanlar?

Beğenmedim! (0)