Beklenen açıklama Kaya'dan geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum-Kırkdilim arası duble yol çalışmalarında önemli bir sorun olan Sarmaşa ve Osmaniye virajları ile ilgili açıklama yaptı.

09 Mart 2020 Pazartesi 15:35

Türkiye’nin en önemli güzergahları arasında yer alan ve Karadeniz Bölgesi’ni İç Anadolu'ya bağlayan alan Çorum-Kırkdilim yolunda çalışmalar ilerlerken, beklenen açıklama AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan geldi.


Milletvekili Kaya, Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez ile yolda incemlemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, “Çorum-Kırkdilim arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah bu yaz yolu açarak hemşehrilerimizi Sarmaşa ve Osmaniye virajlarından kurtaracağız.”Dedi.
Bu arada Kırkdilim'de tünel çalışmaları devam ederken, Çorum-Laçin karayolunda şu anda yapım işi yüzde 50 tamamlandı. Çorum-Laçin ve Kırkdilim geçiş projesiyle birlikte bölgeye 700 milyon TL’lik bir yatırım yapılmış olacak.

Son Güncelleme: 11.03.2020 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2020-03-10 08:51:40

bir kaza olsa nerede bu devlet yol yok iz yok diyorsunuz .yol yapılınca tarım arazisi heba oldu diyorsunuz.ne yapsın bu devlet?

Avatar
Rafet 2020-03-09 19:25:07

Mevcut yolda iyileştirme yapılıp o kadar tarım arazi yol yapımı için heba edilmese olmazmi idi.Ne kadar doğru bir iş yapılmış gibi gösterilmeye çalışılsa da her anlamda yanlışlıklarla dolu bir iş işin hem matematiği hem tarımsal üretim boyutu açısından uzun vadede olumsuz sonuçları olacağı düşüncesindeyim