Belediye'den özür geldi

Belediye Başkanı Zeki Gül, karla mücadele çalışmalarını özetledi, bazı bölgelerde kısmi olarak mağduriyet yaşanmasından dolayı özür diledi.

14 Aralık 2018 Cuma 17:30
Belediye'den özür geldi

Çorum Belediyesi  karla mücadelede 24 saat esaslı çalışıldığını özetledi. Belediye Başkanı Zeki Gül imzalı yapılan açıklamada, cadde ve sokak sayılarının çok olmasından dolayı vatandaşların bazı bölgelerde kısmi olarak mağduriyet yaşadığı hatırlatılarak yaşanan aksaklıklardan özür beyanında bulunuldu.

Çorum Belediyesi'nin hem araçların hem de yayaların ulaşım sorunu yaşamaması için gece gündüz çalıştığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle sokak ve caddelerde ulaşım sıkıntısının yaşanmaması ve vatandaşların rahatı için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Çorumlular’ın kışı rahat ve sorunsuz geçirmeleri için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, şöyle dedi; “Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren ana arterlerde tuzlama çalışmalarımıza başladık. Devamında ise kar kürüme araçlarımız çalışmalarını sürdürdü.

kar yağışının başlaması ile 7 adet özel donanımlı kar kürüme ve tuzlama aracı, 8 elle tuzlama aracı, 4 greyder, 6 bekoloder, 1 kar kürüme ve tuzlama traktörü, 220 personelimizle 24 saat esaslı; okullar, hastaneler ve kamu kurumlarının çevresine öncelikli olarak müdahalelerimizi gerçekleştirdik. Topografik açıdan eğimli olan bölgelerde ulaşımda kısmi olarak kısa süreli aksamalar oldu. Ekiplerimiz de aksaklıklara anında müdahale ederek çözüme kavuşturdu. Bazı bölgelerde bir kısım ulaşım ve servis araçlarının zincir takmadan yola çıkmaları trafikte aksamalara neden oldu. Şimdi ana arterlerde ulaşımla ilgili bir sıkıntımız yok. Mahalle aralarında kalan sokaklarımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Yaya ulaşımını kolaylaştırmak için kaldırımlarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor”

Vatandaşların kar yağışından ve oluşan buzlanmadan olumsuz etkilenmemeleri için kürüme, tuzlama gibi çalışmaların devam ettiği söyleyen Başkan Gül, cadde ve sokak sayılarının çok olmasından dolayı vatandaşların bazı bölgelerde kısmi olarak mağduriyet yaşadığını hatırlatarak, yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaştan özür beyanında bulundu.

Son Güncelleme: 14.12.2018 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2018-12-14 21:01:59

ah bu dış güçler yok mu.. atın suçu onlara kurtulun. belediye başkanı sizsiniz.. böyle şeyler hata götürmez... affı olmaz..

Avatar
Adem 2018-12-14 18:49:31

Özür için teşekkür ederim. Dün çok mağdur olmuştum, en azından biraz olsun rahatladım

Avatar
Orhan yılmaz 2018-12-14 19:50:52

Milli görüş ün sesi Mehmet karadağ iyi çalışıyor!

Misafir Avatar
crm 2018-12-19 13:25:05 @Orhan yılmaz

doğru doğru acayip çalışıyor, su hakkındaki çıkanlarada bi cevap verse

Beğenmedim! (0)
Avatar
milli görüş 2018-12-14 18:25:36

üzülme başkanım ekibiniz her seçim dönemi koltukta oturan belediye başkanına bu operasyonu yapıyor. 2009 daki seçim öncesi asfalt için gelenlere saadet partisine oy verirseniz asfaltı dökerim diyordu. Şimdi de aynı ekip aynı olumsuz operasyonu Akpartiye yapıyorlar. Maksat oy kaybetsin partimiz. 20 senedir bu değişmedi. Bu nedenle özür dinlemenize gerek yok biz alışkınız. Atlamazda şehir içini bitirdik karayollarına da biz yardım ediyoruz demiş ve komik duruma düşmüştü. Arif Ersoydan da şuan hala mevcut koltuktaki bazı insanları Çorumun başına bela ettiği için çok pişman olmuştu. hatta şahidiz meclisten kovmuştu. üzülmeyin ilk siz değilsiniz sonda olmayacak gibi.

Avatar
Kaankan 2018-12-14 19:15:17

Neden Çorum Belediyesindeki o ekibin açık ismini ifşa etmekten çekinir insanımız?

Avatar
Kaankan 2018-12-14 20:17:51

O şebekenin ortağı mıdır habercim19, adını yazdığım halde yayınlayamıyor?

Avatar
Alper 2018-12-14 21:00:28

Ekibin başı hacıyatmaz gibi bişey

Avatar
Aykut çelik 2018-12-14 21:59:45

Başkanım bu hareketiniZ için teşekkür ederim. Kurumlar - insanlar hata yapar bunu kabul etmek ve özür dilemek büyük erdemdir.