Belediye inceleme istedi, şirket personeli tutuklardı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi’ne ait olan Sun-Beton Şirketi, bir personelin yolsuzluk iddiasıyla tutuklandığı haberlerine karşı bir açıklama yaptı.

08 Ağustos 2023 Salı 15:04
Belediye inceleme istedi, şirket personeli tutuklardı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi’ne ait olan Sun-Beton Şirketi, şirket bünyesinde çalışan bir personelin yolsuzluk iddiasıyla tutuklandığı haberlerine karşı bir açıklama yaptı.

ŞİRKET MÜDÜRÜ BAHRİ SEZEN AÇIKLAMA YAPTI

Sun-Beton Şirketi Müdürü Bahri Sezen yaptığı açıklamada, “Şirket muhasebecimizle beraber yapmış olduğumuz rutin incelemelerde, şirket personelimizin yanlış yaptığını tespit ettik. Aynı gün bununla ilgili olarak hemen Sungurlu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Savcılık gerekli incelemeleri yaptı ve personelin tutuklanmasına karar verdi.

'BU TÜR KONULARDA ASLA TAVİZ VERMEYİZ'

Bu zamana kadar bu tür konularda hiçbir zaman taviz vermedik, bundan sonra da taviz vermeyeceğiz. Halkımızın, yapılan yalan yanlış haberlere itibar etmemelerini diliyor, konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.08.2023 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.