Belediye yeni şirket kurdu

Çorum Belediye Meclisi’nin bugün yapılacak Nisan ayı toplantısında Çorum Beltur Kültür Turizm Ticaret A.Ş. kuruluşu gerçekleştirildi.

07 Nisan 2023 Cuma 01:04
Belediye yeni şirket kurdu

Çorum Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın başkanlığında 15.30’da başlayan olan toplantıda, belediye sosyal tesislerini ilgilendiren Çorum Beltur Kültür Turizm Ticaret A.Ş. kurulması ve  adresinin güncellenmesi yapıldı

BELEDİYE'NİN 2022 YILI FAALİYETLERİ TARTIŞILDI

5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesine istinaden Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2022 yılı faaliyet raporu görüşülecek.
Meryem Demir’in istifasıyla boşalan yedek katip üye, Encümen üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu ve Tarife Komisyonu üyeleri ile Çevre Belediyeler Birliği ve Milli Müdafaa Mükellefiyeti üyelerinin seçimi yapıldı.

Meclis gündeminde görüşülen  diğer bazı maddeler ise şunlar:

“Kadro iptal ve ihdası. Belediye Encümenine ve Belediye Başkanına yetki verilmesi.

-438 ada 1 parselde bulunan yapının cephe imalatının yapılması.

Ağrı’nın Hamur İlçe Belediye Başkanlığı ile ortak hizmet projesi. Çorum Belediyesi ile Ortaköy Belediyesi’nin ortak hizmet projesi.

-8 adet imar planı değişikliği teklifinin İmar Komisyonuna havalesi.

-Gülabibey Mahallesi 4983 ada 1 nolu parsel için İmar Planı değişikliği teklifi yapılarak Hitit Üniversitesi Güney Kampüs’te iki yeni yol imar planına işaretlenecek.

-Karacaköy 4211 ada 1 nolu parsel için imar planı değişikliği teklifi ile Ankara yolu Karacaköy bölgesinde sanayi depolama işaretli olan bölge borsa binası ve müştemilatı olacak.

-Ayarık Çomar ve İlice Mahalleleri dahilinde kalan yaklaşık 38 hektarlık alana yönelik imar planı değişikliği teklifi.

-Belediye Encümenine ve Belediye Başkanına yetki verilmesi.

-Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 22. maddesine istinaden hazırlanan Denetim Komisyon Raporunun Meclise sunulması."

Son Güncelleme: 08.04.2023 00:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şirket 2023-04-07 17:17:38

İşler iyi demek ki????

Avatar
Bir bilen 2023-04-08 01:58:41

Acaba kimlere ne maaş, ne huzur hakkı yazılacak????????