Bir protokol daha

Çorum'da ‘Can Taşıyoruz Hayatı Paylaşıyoruz’ Projesi'nin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 19:25
Bir protokol daha

Çorum'da ‘Can Taşıyoruz Hayatı Paylaşıyoruz’ Projesi’nin protokolü imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şube Müdürlüğü ve Karadeniz Hayvan Hakları Koruma Federasyonu ortaklığında hayata geçirilecek.

‘Can Taşıyoruz Hayatı Paylaşıyoruz’ projesi protokol imza törenine Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şube Müdürlüğü ve Karadeniz Hayvan Hakları Koruma Federasyonu yöneticileri katıldı.

Proje toplumun sokak hayvanları ve doğal yaşam alanları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve öğrencilere kazandırılacak hayvan sevgisi bilincini yarının geleceği olan öğrencilere kalıcı olarak aşılamak amacını taşıyor. Bu kapsamda çalıştaylar, seminerler düzenlenecek ve saha ziyaretleri yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-02-26 22:28:27

Büyük proje tebrikler.

Avatar
Ekmeleddin 2020-02-27 01:17:00

Brsvi trbrikler cag atlandi