Bir uyarı da Gül’den

Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül, ÇKS müracaatları ve acil durumda olanlar dışında kalan hizmetlerin bir süre askıya alınması gerektiğini açıkladı.

16 Mart 2020 Pazartesi 21:44
Bir uyarı da Gül’den

Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül, ÇKS müracaatları ve acil durumda olanlar dışında kalan hizmetlerin bir süre askıya alınmasını önerdi.
Gül, yaptığı açıklamada, “Covid-19 virüsünün salgına dönüşmemesi için kurum ve kuruluşlar ard arda tedbirler almaktadır. Bu virüsün yayılmasını engellemenin bir çaresi de nüfus hareketliliklerini zorunluluk haricinde olanlar dışında  sınırlamaktır. Bu amaca hizmet etmek için süresi 30 Haziran 2020 de son bulacak olan ÇKS (Çifti Kayıt Sistemi) ve süre sıkıntısı olmayan diğer tarımsal destek müracaatları ve acil durumda olanlar dışındaki hizmetlerin bir süre askıya alınması doğru olacaktır. Böyle yapılarak, hem yaş ortalaması  55’in üstünde olan çiftçimizi, hemde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çalışanlarını korumuş ve alınan tedbire de  katkı sağlamış olunacaktır."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vazife 2020-03-17 08:43:21

Her durumdan vazife çıkarmak