Birlikte Bakan ziyaretleri

Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'i ziyaret ettiler.

20 Haziran 2023 Salı 20:03
Birlikte Bakan ziyaretleri

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da iki bakanlığı ziyaret etti.

Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çorum heyeti, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı, eski Halter Federasyonu Başkanı hemşehrimiz Kenan Nuhut’un cenaze merasimine katıldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum hitit 2023-06-20 20:29:19

Rektör Çorum’da kalmak için her şeyi yapıyor. Vali ve belediye başkanıda işi gücü Burak’tı rektörün işini halletmeye çslışıyorlar yani Çorum’ hitit ünv nin bir dört yılını daha heba edecekler el birliği ile yeter kardeşim Çorumlular bu rektörü istemiyor

Avatar
vatandaş 2023-06-21 10:10:04

Halil İbrahim Aşgın hadi rektörü yerinde tuttun diyelim kendi koltuğunu napacan nasıl koruyacan zira sözü millet söyleyecek.

Avatar
Corumlu 2023-06-21 07:43:40

Sn niman kurtulmus alsin adamini yanins coruma corumluya baski kurmaktan vaz gec sn numan efendi ayip yahu devleti 70 ahbabina peskes cekemessin tug bitmemis yetimin hakki var çoruma burada yetismis corumlu rektor istiyoruz senin adamlarini kendi maas ver sn numan efendi corumdan elinizi cekin

Avatar
Üniversite Çalışanı 2023-06-21 11:51:32

Yukarıdakiler gibi üniversite çalışanı olduğumu gizlemeyeceğim. Yani yorum yazanların çoğu üniversite çalışanı ondan da eminim. Rektör hocamız geldikten sonra tıkanmış birçok alana el attı. Mesela kaç yıldır şantiye olmuş kampüsün gelişmesinde önemli adımlar attı. 8 yılda yapılmayanları 4 yılda yaptı. Ayrıca üniversiteye faydası olması adına birçok koordinasyonluklar kurdu. Özellikle Tübitak Teknofest gibi yerlerde bizlere köstek olan bazı çalışanların aksine öğrencilerle bizzat kendisi ilgilendi. Hatta başarılı olan öğretim üyelerine parasal ödüller vererek çalışmalarına destek oldu. Ancak rektör hocamızın tek eksisi şu olabilir. On binlerce lira alıp çalışmayan, yıkıcı eleştirilerde bulunan ve ben hükümete çalışmam diyen bazı öğretim üyelerine bazen sert olabilmektedir. Belki biraz daha yumuşak olabilir hocam o konuda. Ama emeğiyle çalışanlara karşı böyle bir tutumu yoktur asla. Diğer bir eksisi şu olabilir. Önceki rektör gibi medyatik değil ve son zamanlarda medyaya çıkmış durumda. O da sanki seçilmek için elinden geleni yapıyormuş gibi lanse ediliyor. Bazen eksiklikler olabilir tabiki de ancak rektör hoca genel olarak başarılı diyebilirim. İnşAllah üniversitenin gelişimi için rektörümüz tekrardan atanır. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Misafir Avatar
Tweeter 2023-06-22 00:07:21 @Üniversite Çalışanı

Herkesin bildiği bir tweet hesabı var. Orada başarılarınız belgesiyle yazılı. Bir baksana. Yağ bir yere kadar her mekanizmaya faydalı ama fazlası iyi değil. Bu arada laf giydirdiğin yönetim zamanında alındığınızı unutma.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Pardon siz hangi üniversitelisiniz 2023-06-22 00:04:54 @Üniversite Çalışanı

Ben sizin yanlış bir üniveirste ile ilgili yorum yaptığınızı düşünüyorum. Tıkanmış sistemi açtı dediniz ama, eski yapılanın üstüne çoğu biten bir kapıyı yapmak mı? Serçe önde duvarı olan, gerisi açık olan bir kampüs. Bilmediğimiz için söyleyim, o kampüsün üst sınırı ÖzlemMax sınırıdır. Bilmediğin için söyleyim, oralar da bizim. Tabiki siz eskiler almıştı.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Yapılanı Görelim 2023-06-21 22:37:07 @Üniversite Çalışanı

Tamam, medyatik değil. Biz kendini görelim demiyoruz ki, yapılanları paylaşın. Kendi basınınız var, paylaşsın yapılanı. Bekliyoruz sayın çalışan.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Üst İdarenin Aldığı Dönerler 2023-06-21 22:17:14 @Üniversite Çalışanı

Bu kadar kul hakkını bildiğini iddia eden kişi. Tamam hocalar hükümet için çalışmıyor (ne demek anlamdım hükümete çalışan hoca ama vardır bir açıklaması), hükümet için çalışanlar mesela hükümete ne yapıyor? Mesela 2019'daki AK Parti oy oranı neden düştü çalışıyorusunuz da? Bu düşüş de bir kaç yüz hocadan dolayı mı oldu? Peki 2019'a kadar neden Ak PArti yları artıyordu o zaman? Bir de üst yönetimin aldığı döner sermaye dahil 3 haneli maaşları açıklayıp, bu maaşın karşılığı hükümete ne yapıyorsunuz, açıklar mısın. Kıvırtma, direkt rakam ve ne yapıldığını açıkla. Hadi, buyur!

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
İsim verir misiniz 2023-06-21 22:10:37 @Üniversite Çalışanı

Lütfen isminizi de verir misiniz? Mümkünse bu kadar insanın göremeyip, sizin gördüklerinizi sizinle bizzat yerinde gezerek, bizlere göstermenizi isteyeceğim. Şunu anladık, siz önceki rektörün kölgesinde kaldınız. Hala başkasını küçülterek kendinizi büyütmeye çalışıyorsunuz. Ama tüm göstergeler eksikye gderken, %85'i biten bir kapıyı 4 yılda tamamlamayı 8 yılda yapılmayanı yapmak olan görüyorusanız, pes diyorum. Bu arada sizinle ilgili suç duyurusunda bulunacağım.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Mustafa Arslan 2023-06-21 10:33:39

Rektör atamasının an meselesi olduğu bir yerde açıkça gidici VALİ VE Belediye Başkanı'nın taraf olmasının bir bedeli olmalı ve etik değil. Vali giderayak bir kazık çakarak gitme derdinde. Gerçi etiği takan kim REKTÖR Açıkça başkalarının makale ve atıflarını kendisinin gibi çarpmış ve sayfasına koymuş. Adam bir de hiç sıkılmadan kapı kapı geziyor.
Devlet ve makam itibarını yerle bir ettiniz. Ne diyeyim....

Avatar
crm 2023-06-21 08:40:44

Hepsi kendi nezdinde iyi insanlar olabilir ancak gruplaşma veya belli bir cemaate tabi olma Türkiye açısından büyük risk nedeni başarı yerine biat ön planda rektörün başarısını ölçecek parametreler belli ama grubun içerisinde olduğu için amaç oyunda tutmak, olan gençlere oluyor

Avatar
Atama. 2023-06-22 00:19:16

Atamalara liyakat değil siyaset bulaştı bu yüzden kimin geldiği önemi değil Ali Veli farketemez al birini vur ötekine...