Biz işimize bakıyoruz

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Habercim 19'i ziyaretinde Mustafa Demirer'in sorularını cevaplandırdı.

03 Ekim 2023 Salı 14:19
Biz işimize bakıyoruz

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimler yaklaşırken tamamen belediye çalışmaları üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi.

HABERCİM19’A ZİYARET

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Habercim19’u ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Salih Karslıoğlu da hazır bulundu.

SOHBET SEÇİM VE BELEDİYE

Yaklaşık iki saat süren ziyarette yerel seçimler ve belediye çalışmaları üzerine sohbet edilirken, Başkan Aşgın, Demirer’in bazı belediye hizmetlerine ilişkin sorularını cevaplandırdı.

BİNİCİLİK TESİSİ VE İNCİ PARK

Demirer’in, Çorum Belediyesi Binicilik Tesisi ile Buharaevler Mahallesi Mehmetcik Parkı içinde bulunan eski İnci Park’ın akıbeti üzerine yönelttiği soruya cevap veren Başkan Aşgın, “Binicilik Tesisimizin ihaleye yoluyla işletmeye açacağız. İhale dosyası hazırlanıyor. Binicilik Tesisi yapılış amacı ve aslına uygun olarak faaliyetlerine devam edecek.” dedi.

O TESİS BÖLGEYE HİZMET VERECEK

Mehmetcik Parkı’nda bulunan ve İnci Park olarak anılan tesisin halen boş bulunduğunu, ihale dosyasının hazırlandığını vurgulayan Aşgın, “Buradaki tesis ihale yoluyla işletmeye açılacak. O tesisin etrafındaki duvar yıkılacak. Düğün, nişan gibi etkinlikler kesinlikle yapılmayacak. Belediye Encümeni tarafından müstecirin Buharaevler sakinlerine hem kalite hem fiyat olarak güzel bir hizmet sunması için gereken tedbirler alınacak.” dedi.

ÇİMENTO ARAZİSİNDE SON DURUM

Çimento Fabrikası arazisinin ilk etapta uygulama projesinin ihale edilerek alt yapının tamamlanacağını belirten Aşgın, “Bu bölgede temel düşüncemiz bölgenin komple yapılaşmaya açılması yönünde.” diye konuştu.

YEREL SEÇİM VE ADAYLIK

Başkan Aşgın, yerel seçimler yaklaşırken tamamen belediye çalışmaları üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek, “Biz işimize bakıyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2023 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2023-10-03 17:12:15

SANKİ BELEDİYEYE BAŞKANININ SON YILDA OTUŞUNDA GÖLÜŞÜNDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR ÇOK SAMİMİYETSİZ GİBİ(BİDE MÜSTEHCİRİN NE ANLAMINI BİLEN VARMI YOKSA KELİME HATASIMI)

Misafir Avatar
kovboy 2023-10-05 08:38:58 @VATANDAŞ

ticareti yapacak kişi demek. ihaleyi alan kişi ;)

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
FATİH 2023-10-03 18:54:35 @VATANDAŞ

Göbekten de olabilir

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ali 2023-10-03 15:36:44

D.M. n in dediği gibi , Boyuna geziyor

Avatar
Gazete Okuru 2023-10-04 11:08:21

En doğrusunu yapıyorsunuz Başkanım. Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın işinize gücünüze bakın. Görmek istemeyen göze ışık ne yapsın? Rabbim başarılı çalışmalarınızı daim eylesin.

Avatar
Salim 2023-10-04 02:29:38

Ne işine bakıyor. Gidiyo yerinde yok . Kale ne oldu diyoz cevap veren yok

Avatar
Mikail 2023-10-05 07:18:24

Muzaffer Külcü bey döneminde en ücra sokaklarda dahi kolay kolay bir çöp parçasını yerde görmedim ama Muzaffer bey yolda yürürken insanları yine kalpten selamlar ve işine devam ederdi ve yine Muzaffer bey Çorum için çığır açan kişiliktir ama onunda tren yolu havalimanı gibi konularda maalesef zayıf kalması halkını üzmüş hatta şaşkınlık oluşturmuştu

Avatar
YİNE BEN 2023-10-05 08:35:45

başkan öncelik sıran yok...öngörün olsa idi kale ve etrafı gibi şehrin ana cadde ve ulaşımına merkezden başlayıp gazi ve inönü caddesini modernize edip mülk sahiplerine mecburi şehir suileti oluştursa idin şimdi son dakika çırpınması yapmaz idin...yinede bu azda olsa tecrüben ile bir dönem daha kalmalısın

Avatar
Corum 19 2023-10-05 08:40:21

Kulcunun tirnagi olamazlar