Buğday çalan hırsızları balkondan gördü

Sungurlu’da buğday çalan hırsızları evinin balkonundan gören vatandaşın bağırmasıyla, çok miktarda buğdayın çalınması önlendi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 14:48
 Buğday çalan hırsızları balkondan gördü

Sungurlu’da buğday çalan hırsızları evinin balkonundan gören vatandaşın bağırmasıyla, çok miktarda buğdayın çalınması önlendi.


Serkan Akkuş, dün gece evlerinin balkonunda otururken buğday pazarındaki babası zahireci Hasan Akkuş’a ait buğday yığınından 2 kişinin çuvallarla buğday doldurduğunu fark etti. Balkondan bağıran Serkan Akkuş, durumu hemen polise haber vererek abisi Yasin ile buğday pazarına gitti.


Olay yerine polisinde gelmesiyle hırsızların çuvallarla buğday çaldıkları tespit edildi. Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Serkan Akkuş, muhabirimize yaptığı açıklamada, evlerinin balkonunda oturduğu sırada buğday pazarındaki babasına ait deponun yanındaki açık alandaki buğday yığınından 2 kişinin çuvallara buğday doldurduğunu gördüğünü belirtti. Balkondan bağırmasıyla hırsızların kaçtığını anlatan Serkan Akkuş, durumu polise haber vererek abisi ile olay yerine gittiğini ifade etti. Hırsızların çuvallarla bir miktar buğday çaldıklarını tespit ettiklerini kaydeden Serkan Akkuş, kendisinin görerek bağırmasıyla hırsızların çok miktarda buğday çalmalarını önlediğini bildirdi.



Son Güncelleme: 03.07.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.