Buharaevler’de hummalı çalışma

Çorum Belediyesi, Buharaevler Mahallesinde geniş çaplı bir temizlik çalışması yürütüyor.

17 Kasım 2016 Perşembe 15:52
 Buharaevler’de hummalı çalışma


Çorum Belediyesi, Buharaevler Mahallesinde geniş çaplı bir temizlik çalışması yürütüyor. TEDAŞ ekipleri tarafından bir süredir devam ettirilen alt yapı yenileme çalışmalarını tamamlanması ile birlikte tadilat ve temizlik çalışmalarına başlayan Çorum Belediyesi çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.


TEDAŞ tarafından yapılan elektrik hatlarının yapılması sonrası yol ve kaldırımlarda tahribat meydana geldiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Buharaevler Mahallesi genelinde geniş çaplı bir tadilat ve temizlik çalışması başlattık. Tahrip olan, bozulan kaldırımları yeniden yapıyoruz. Onarım işinin tamamlanması ile birlikte de Belediyemiz Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri yolları ve kaldırımları süpürdükten sonra da yıkama işlemine başlıyor.” dedi.  


Son Güncelleme: 17.11.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.