Caddede park ihlaline ceza başladı

Gazi ve İnönü Caddesi’nde park yasağı ihlallerinde ceza uygulaması başladı.

17 Haziran 2021 Perşembe 16:24
Caddede park ihlaline ceza başladı

Gazi ve İnönü Caddesi’nde park yasağı ihlallerinde ceza uygulaması başladı. Caddeye 20 dakikadan fazla park eden araçlar, kent güvenlik kamera sistemleri ile tespit edilerek cezai işlem uygulanacak.

Gazi ve İnönü Caddelerinde park yasağında ceza uygulaması başladı. İl trafik komisyonu kararı doğrultusunda Valilik önü ile Anitta Otel arasında yol güzergahında park yasağı uygulanacak. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 10 gün önce başlattıkları uyarı ve bilgilendirme sürecinin ardından bugünden itibaren cezai işlem uygulamasına başladı. Uygulamanın ilk gününde 20 dakikalık süreyi aşan 118 araca 132 TL ceza uygulandı.

Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir yaptığı açıklamada vatandaşları uyardı. Ceza uygulamasın başladığını belirten Demir “Vatandaşlarımız araçlarını lütfen 20 dakikadan fazla bırakmasınlar. Caddemizi park yerine çevirmeyelim” dedi.   Demir, park ihlallerinin kent güvenlik kamera sistemleri ile tespit edileceğini de sözlerine ekledi.

KAYNAK: ÇORUM WEB TV

Son Güncelleme: 17.06.2021 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muz Cumhuriyeti 2021-06-17 18:41:46

geçen gün ulucaminin oradaki meşhur leblebicimiz kaldırımı işgal etmekle kalmamış yolu da işgal etmiş.. orda bulunan zabıtaya durumu ilettim niye müdahale etmiyorsunuz dedim verdiği cevap; "Ben size park yeri açmak zorunda mıyım" oldu. zabıtanın dediğine göre yol işgaline trafik polisi bakıyormuş.. trafik polisinin dediğine göre de zabıta bakıyormuş.. hızır idi... yunus idi... hızır idi... yunus idi..

Misafir Avatar
recep 2021-06-17 19:57:52 @Muz Cumhuriyeti

çorumda zabıta yok. hiç olmamıştır. müdürü bile yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Corum 19 2021-06-17 20:09:15

Bahçelievler mahallesinde bütün kaldırımlar araç dolu yaya yollardan yürüyor eeeee bu yasal mı şimdi belediye ve trafik hakkında görevi suistimalden suç duyurusunda bulunsak ne çıkar soruşturma izni verilmese bile idare mahkemesi izin verir o zaman sorumlular hakkında dava açılır

Avatar
Mehmet 2021-06-17 22:07:31

Göstere göstere niçin ceza yazıp hem polisin zamanını alıyorsunuz?Hem de tepkilere neden olursunuz Ve aldığınız bu kararı ilk siz esnetirsiniz.Gazi Caddesi alınan ve uygulanmayan kararlardan ötürü bu hale geldi.Sağlıklı karar alıp bunun arkasında durmak çözüm getirir yoksa yapboz tahtasına döner.Mobese’den tespit edip her 29 dakikaya bir ceza yazıp gönderin bak cadde ne hale geliyor

Avatar
Çorumlu 2021-06-18 19:54:00

Bugün gazı ve İnönü caddderine bir baktım aynı tas aynı hamam.