Çalışma hayatının sorunları tartışılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen 10. Çalışma Meclisi Toplantısı Ankara’da yapıldı.

26 Eylül 2013 Perşembe 18:18
 Çalışma hayatının sorunları tartışılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen 10. Çalışma Meclisi Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ankara Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Milletvekilleri,  TOBB, HAK-İŞ, DİSK, TİSK, TESK, TÜRK-İŞ Genel Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

10.Çalışma Meclisinde bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışma hayatındaki barışı, huzuru, istikrarı Türkiye’nin hem bugünü hem geleceği için hayati bir unsur gördüklerini ve 11 yıl boyunca çalışma hayatına çok büyük duyarlılık içinde eğildiklerini vurguladı.

Erdoğan, "12 yıl önce kurduğumuz partimizin programının çalışma hayatı bölümüne bakabilirseniz, orada meseleyi çok net, gerçekçi olarak ortaya koyduğumuzu göreceksiniz. 11 yıllık iktidarımız boyunca partimizin programındaki seçim beyannamelerimizdeki, hükümet programlarımızdaki çalışma hayatı vaatlerine harfiyen uymanın, hedeflerimizi gerçekleştirmenin mücadelesi içinde olduk" dedi. Daha sonra sendika, oda, birliklerden oluşan sosyal tarafları temsilen konuşmalar yapıldı ve iki gün sürecek olan Kıdem Tazminatı, Alt İşverenlik, Özel İstihdam Büroları Aracılığı ile Geçici İş İlişkisi konulu panellere geçildi.

 




 

Son Güncelleme: 26.09.2013 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.