Çile bülbülüm çile!

Çorum Belediyesi’nin aynı anda art arda başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları Çorum'u kilitledi.

11 Eylül 2021 Cumartesi 12:41
Çile bülbülüm çile!

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi’nin aynı zaman aralıklarında art arda başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları zaten yoğun olan şehir içi trafiğini tamamen kilitledi.

TRAFİK DURDU, SÜRÜCÜLER TARTIŞIYOR

Konuya ilişkin hem şikayet hem de önerilerini dile getiren okurlar, kentin trafik akışının hızlı olduğu tüm noktalarda içme suyu yenileme, asfalt veya yaya çizgisi çalışması yapıldığını söyledi.

AYNI ANDA ART ARDA

Okulların açıldığı döneme denk getirilen çalışmaların zamanlama olarak ta peş peşe başlatılmasının tüm ana ve ara arterlerde trafiği çıkmaza soktuğunu, çalışma yapılan yollara alternatif olabilecek yolların da kapatılmasının sürücülerin birbirleriyle tartışmasına neden olduğunu ifade ettiler.

GÜNLÜK HAYAT ÇİLEYE DÖNDÜ

Çorum Belediyesi’nin hizmet yapmasına karşı olmadıklarını, ancak bunun aynı anda tüm noktalarda başlatılmasının çileye dönüştüğünü aktaran okurlar, plan ve programlı yapıldığı söylenen çalışmalarda yöntem hatası olduğu görüşünü savundular.

BİR ÇALIŞMA GÜNLERCE Mİ SÜRER?

Vatandaşın günlük hayatını zorlaştıran bir alt ve üst yapı çalışmasının memnuniyete değil, şikayete neden olduğunu belirten okurlar, ayrıca kapatılan her noktada çalışmaların günlerce, haftalarca sürmesinin mantığını anlamakta güçlük çektiklerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 11.09.2021 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-09-11 13:00:11

İş bilmezlik plansızlık programsızlık liyakatsızlık yapılan hizmeti maalesef çileye dönüştürür

Avatar
Çorum'lu 2021-09-11 13:11:41

TÜRKİYEM'DE en önemli sorun Liyakat. İşi bilene vermezseniz daha çok kaybedersiniz. O onun adamı, bu bunun adamı, şu şunun adamı. Kaybeden hep Türkiye oluyor, Çorumda da böyle Liyakat olmadığı için Çorum hep geriye gidiyor, gelişmiyor, büyümüyor. Çorum kaybetmeye devam ediyor. Seçim zamanı oy vermeye gelince insanları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Vatandas 2021-09-11 14:03:11

Nerdeyse iki yillik covid boşluğu, onu da sayma koca yaz tatili bitti okul acildi çalışmalar start verdi, sabah akşam okul servisi işe yetismeye calisan esnaf herkez perişan, alt yapı neyse de birde ata caddesine orta refuj Çorum un tek eksigiymis gibi, İstanbul trafigi gibi heryer ne desek bos

Avatar
Habercime teşekkür 2021-09-11 14:04:31

Walla ağzınıza sağlık, gün içinde sürekli trafikte olan biri olarak söylüyorum bunu , ağız dolusu şeyler söylemek geliyor inanın içimden , 2 günlük çalışma sürüyor 2 hafta , plan program inanın yapılmıyor , belediye sanki bir kurum değil de kendi içinde biçok kurum gibi çalışıyor ve kimsenin kimseden haberi yok :(( çok fena

Avatar
Maşallah 2021-09-11 13:45:33

Mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar verme yetkisi zayıflarda olursa işler bozulur. Hz. Ebubekir

Avatar
bilenn 2021-09-11 13:04:55

ŞEHİR İÇİ TRAFİK BERBAT.. BU KONUYA EĞİLİN

Avatar
Ali 2021-09-11 14:14:40

Gece millet uyurken hem altyapı hem yol mu yapılsın insafsızlık etmeyin

Avatar
Murat 2021-09-11 14:19:55

Çalışma yapılıyorsa tatbiki biraz sıkıntı olur . Kırkdilim kırk yılda bitti mi

banner165