Çimento’da sona gelindi

Çorum Belediyesi Çimento Fabrikası alanının yapılaşmasına ilişkin yeni plana son şeklini veriyor.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 12:46
Çimento’da sona gelindi

Çorum Belediyesi Çimento Fabrikası alanında yeni bir şehir inşa edilecek. Fabrika sahasının yapılaşması ve 'Çorum Yeni Şehir' Projesine ilişkin yeni plana son şekli veriliyor.

Habercim19’da bugün ‘Çimento netleşti’ başlıklı haberde, fabrika sahası için hazırlanan proje hakkında millevekilleri ve teşkilat yöneticilerine bilgi verileceğini duyurmuştuk. 

AŞGIN'DAN 'ASRIN PROJESİNDE SONA GELİNDİ' PAYLAŞIMI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu sabah yaptığı paylaşımda; “Asrın projesinde sona yaklaşıyoruz. 200 hektarlık alanda yen bir Çorum inşa edeceğiz. Çorum Valimiz, AK Parti Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla yaptığımız istişare ve değerlendirme toplantısında çimento fabrikası arazisi üzerine yapacağımız çalışmamızı ele aldık.” dedi.

CEYLAN KATILMADI

Öte yandan belediyede yapılan bilgilendirme toplantısına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile belediye yönetici ve teknik elemanları katıldı. Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın katılmaması dikkat çekti.

Son Güncelleme: 15.05.2022 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vurguncular 2022-05-14 14:30:12

Asrin vurgununu yapip gidecekler.

Avatar
aşgin 2022-05-15 12:42:36

bu yetersizlerin eline düşmesi çok yazık. yönetimde bu konu ile ilgili yetkinlik yok. imar birimi bir avukatın kontrolünde.