Çocuklar üşümeyecek

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Merkezi’nin başlattığı ‘Çocuklar Üşümesin’...

27 Ocak 2014 Pazartesi 10:19
 Çocuklar üşümeyecek

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Merkezi’nin başlattığı ‘Çocuklar Üşümesin’ kampanyasında 30 çift ayakkabı, mont ve kırtasiye malzemelerinin kargo teslimi yapıldı. Malzemelerin Urfa'da daha önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi çocuklara gönderildiği belirtildi.

Konuya ilişkin bilgi veren ATTDER Başkan Yardımcısı Esra Karakuş, ''İkinci teslimatımızı gerçekleştirdik. Oradaki çocuklarımızın gülümsemesi yüzümüzü güldürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendi ilimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Çorum’da ihtiyacı olan çocuklarımıza ne gerekiyorsa teminini sağlıyor, bunu paylaşmıyoruz. Gurur kırıcı olmadan sessiz bir şekilde çalışıyoruz.. Attder sadece sağlık alanında değil toplumun her kesiminde bulunmaya devam edecektir.'' Dedi.

ATTDER Başkan Yardımcısı Fatma Alaçam ise; “Bu kampanyayı ben çok önemsiyordum daha önceki ve bu teslimatla yaklaşık 65 çocuğumuza ayakkabı ve mont temini yaptık. Onların ısınması bizlerin içini ısıtıyor. Benim de çocuğum var, bizler evlerde ısı derecelerimizi yükselttiğimiz halde çocuğumuz üşür diye korkuyoruz. Kendi çocuklarımızı koruyup kollar iken diğer çocukları es geçmemiz beklenemezdi. İnşallah sağlık alanında yaptığımız, eğitimler, sempozyumlar, kongreler dışında sosyal hayatla alakalı toplumun her kesiminden takdir toplayan projelerimiz devam edecektir. Allah herkesten razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.” Diye konuştu.








Son Güncelleme: 27.01.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.