Çorum'da mahalle denetim ekipleri kuruluyor

Çorum'da koronavirüsle mücadele çerçevesinde mahalle denetim ekipleri oluşturuluyor

22 Ağustos 2020 Cumartesi 12:00
Çorum'da mahalle denetim ekipleri kuruluyor

Çorum’da koronavirüsle etkin mücadele kapsamında mahalle denetim ekipleri kuruluyor.

Çorum Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin son aldığı karar doğrultusunda, salgınla mücadelede alınan tedbirlerin sahada etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla İl Salgın Denetim Merkezleri bünyesinde Mahalle Denetim Ekipleri oluşturuluyor.

Okul idarecileri, emniyet mensupları, muhtarlar, apartman yönetici, temsilci ve din görevlilerinin yer alacağı ekipler evde karantina altına alınan kişileri  karantina süresince kontrol edecek. Yapılan her türlü bilgilendirmeye karşın evde izolasyon yükümlülüğünü ihlal edenler belirlenerek, haklarında gerekli yaptırımlar uygulanacak. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2020-08-22 13:36:35

Arkadas kul hakkina giriyosun insanlarin ölümüne sebep oluyosun illa birilerinin kontrolumu gerekli cezami gerekli insanlar ne kadar rahat anlasilir degil birde pozitif oldugunu bile bile disari cikmak bana gore cinayetden farki yok