'Çorum için çalışıyoruz'

Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç ve İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürüten İl Bşk. Yrd. Meryem Demir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

07 Temmuz 2016 Perşembe 09:55
'Çorum için çalışıyoruz'

Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti  İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç ve İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürüten İl Bşk. Yrd. Meryem Demir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

Bayramlaşma töreni öncesi il teşkilat binasında yapılan ziyaret sırasında "Birlik ve Beraberlik" içinde Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı Meryem Demir ve Kadın Kolları Üyelerine teşekkür edip Bayramlarını kutladılar. Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığına vekaleten getirilen Meryem Demir, amaçlarının her zaman Çorum için çalışıp Çorum’a hizmet etmek olduğunu söyledi.

“İl Kadın kolları Üyelerimizle ziyaretimizde bulunan Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanımız Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanımız Av.Yaşar Anaç ve İl Genel Meclis Başkanımız Halil İbrahim Kaya ve teşkilat mensuplarına yaptıkları çalışmalarda yanlarında oldukları için teşekkür ederim.Ramazan Ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı ve sonrasında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. AK Kadınlar olarak sadece seçim döneminde değil seçimler dışında da çalışmalarımıza dur durak vermeden, Partimizden desteğini esirgemeyen milletimizle birlik ve beraberlik içinde yol alacağız.” Dedi.

Son Güncelleme: 07.07.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.