Çorum okuyor

Çorum Valiliği, Çorum’da okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma bilincini yerleştirmek ve...

17 Mart 2015 Salı 16:39
 Çorum okuyor


Çorum Valiliği, Çorum’da okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma bilincini yerleştirmek ve kenti tanıtmak amacıyla, vatandaşların yoğun olarak hizmet aldıkları ve beklemek durumunda kaldıkları yerlerde sıra beklerken geçen süreyi daha verimli şekilde değerlendirebilmeleri için ‘Zaman En Kıymetli Hazinedir’ sloganıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi desteği ile kitap ve dergilerin konduğu küçük kitaplıklar yaptırdı.


Yapılan açıklamada, “Bu kitaplıklar okuyucu hizmetinin amacına ulaşabilmesi için İlimiz Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 6 nokta, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 3 nokta, Hasan Paşa Semt Polikliniğinde 3 nokta, Göğüs Hastalıkları Hastanesinde 5 nokta, PTT Merkez Müdürlüğü Salonunda 1 nokta ve Tapu Müdürlüğünde 2 noktaya yerleştirilmiş olup takibi de yine Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.


Toplumun kitaplara ilgisini çekmek, kitap konusunda olumlu çağrışım oluşturmak, vatandaşlarımızda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak, kitap ve okuma kültürü, okuma alışkanlığı konularında algıyı yükseltmek amacıyla çeşitli projeler yapılmakta olup tüm Çorumluları kitaplıklarımızdan ilimizi tanımaya ve okumaya çağırıyoruz.” denildi.



Son Güncelleme: 17.03.2015 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.