Çorum'u kardeş şehir ilan etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki Çorum'u Ankara'nın kardeş şehri ilan etti

13 Ocak 2019 Pazar 16:38
Çorum'u kardeş şehir ilan etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Çorum ve Ankara’ya kardeş şehir ilan etti.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki daha sonra da Otel Anitta’da Çorum İl, İlçe ve belde belediye başkan adayları ile 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili istişare toplantısı yaptı. AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’nun da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet  Özhaseki, burada yaptığı konuşmada Çorum ile Ankara kardeş şehir ilan etti. Çorum’la ilgili her yatırım ve çalışmada kardeş şehir sorumluluğu içinde hareket edeceklerini dile getiren Özhaseki, seçimlerde tüm adaylara  başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-01-13 17:16:29

Iskilip i ilan etse ne olacak iskilip icin en buyuk kazigi attilar recep catma daha napsinlar

Avatar
İskilipden 2019-01-13 16:49:42

İstanbulun manevi fatihi Akşemseddin hocanın memleketi İskilip ile İstanbul kardeş ilan edilmeli. Gerçi İstanbulun büyüklüğüne ulaşılamaz ama.

Avatar
19 2019-01-14 01:56:45

il başkanı kim oldu?

Avatar
Reisci 2019-01-14 11:40:14

İl başkanı Sn yusuf Ahlatcı. Hayırlı uğurlu olsun.