Çorum’a ikinci itfaiye bölgesi

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yeni terminalin ilçe terminali kısmının ikinci itfaiye bölgesi alanı olacağını açıkladı.

06 Haziran 2019 Perşembe 15:08
Çorum’a ikinci itfaiye bölgesi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis Üyeleri ile İtfaiye Müdürlüğü’ne yaptığı bayramlaşma ziyaretinde, Çorum’a ikinci bir itfaiye bölgesi açılacağını duyurdu.

İşte Aşgın’ın o açıklaması;

“İtfaiyemiz her zaman teyakkuz halinde çalışıyor. Bir saniye erken olaylara müdahale edip hayat kurtarmak için mücadele ediyor. Sizinle gurur duyuyoruz. Çorum çok büyüdü ve gelişti. Çorum Sanayi Sitemiz büyük bir alan oluşturuyor. Seçim döneminde de olaylara zamanında müdahale etmek için proje hazırlamıştık. Şimdi yaptığımız görüşmeler neticesinde şehirlerarası terminalimizin ilçe terminal kısmını ikinci itfaiye noktamız olarak belirledik. Terminalimizde faaliyet gösteren esnafımızın da böyle bir talebi var. İlçe terminalimiz şehirler arası terminal kısmına taşıyacağız ve o alanı ticari açıdan da canlandırmış olacağız. İkinci itfaiye bölgemizde kısa sürede çalışmalara başlayacağız. İtfaiyemiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada etkili bir şekilde çalışmalarına devam edecek."

AFETZEDELERE YARDIM YAPILDI

Başkan Aşgın, Çorum'da yaşanan dolu yağışı sonrası mağdur olan afetzedelere gerekli yardımların yapıldığını da açıkladı. Aşgın,Yeni Çorumspor'un 2.Lig'e çıktığı gün şehrimizde yoğun dolu yağışı meydana gelmişti. Meydana gelen afette zarar gören ev ve iş yerlerinde oluşturduğumuz komisyonla birlikte ziyaret ettik. Zarar tespit çalışmaları yaptık. Komisyonumuzca tespit edilen afet zedelere gerekli yardımları yaptık. Allah bizlere böyle bir felaket bir daha göstermesin. Bayramın 1. günüde yoğun yağmurda meydana gelen sorunlara karşı ekiplerimiz zamanda müdahale ettiler."

Son Güncelleme: 08.06.2019 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.