Çorum’da standarta uygun kasisler

Çorum Belediyesi hem yeni kasisleri hem de eskiyenleri standarta uygun hale getiriyor.

06 Kasım 2020 Cuma 18:57
Çorum’da standarta uygun kasisler

Çorum Belediyesi şehrin genelinde trafik kazalarını önlemek ve trafiği rahatlamak amacıyla hız kesici kasis çalışmalarını sürdürürken, kasisleri standartlara uygun hale getiriliyor.

Araçların hız limitlerine uyması ve yayaların yaya geçitlerinden daha güvenli geçişini sağlamak amacıyla şehrin birçok noktasında hız kesici kasis uygulaması yapılıyor.

Hız limitine uymayan araçların yaya ve diğer araçların can ve mal güvenliğinin tehlikeye atmasını engellemek için birçok noktada kasis çalışması yaptıklarını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Bizim için vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin ötesindedir. Trafiğin tehlikeli olabileceği noktaları tespit ederek asfalt malzemeden ve standartlara uygun hız kesici kasisleri buralara hızlı bir şekilde yaptık.” Dedi.

Cengiz Topel Caddesi-Esnaf Evleri Cami önü, Küçük Abdullah Caddesi Kavşağı, Kıbrıs Caddesi Kavşağı, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, Cemilbey Caddesi-Hasanpaşa Göğüs Hastanesi önü, Eşref Hoca Caddesi, Milli Eğitim Müdürlüğü Kavşağı, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Selçuk Caddesi, Kapaklı 1. Cadde ve Varinli Caddesi’nde yeni hız kesici kasis çalışması yaptıklarını belirten Başkan Yardımcısı Candan, başka noktalarda da bu çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek, zamanla yıpranan eski kasislerin de onarımlarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.11.2020 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandas 2020-11-06 23:24:05

Bu yorumumun dikkate alınarak haber yapılması ricası ile;
Kasis çalışmaları çok güzel ve yerinde çalışmalar, standartlara uygun hale getirilmesi de ayrıca güzel oldu. Emeği geçenlere düşünenlere teşekkür ederim. Dikkat çekmek istediğim bir nokta var Çorum'un en uzun caddesi olan Osmancık Caddesi üzerinde köprüden Osmancık yönüne istikamette, Şok Market ve Yunus Marketin bitiştiği noktada özellikle akşamlara büyük yoğunluk yaşanmakta ve araç trafik oldukça karmaşık hal almakta, osmancık yönüne giden araçlar köprüden inmenin ivmesi ile hızlanıyor, çorum yönüne gelen araçlarda ışıktan kurtulmanın etkisi ile hızla ilermekte oluyor, bu durumda yola tali yoldan girmeye çalışan araçlar büyük sıkıntı yaşıyor tehlike atlatıyor,günün her saatinde bu sıkıntı mevcut ancak akşam saatleri çok sıkıntılı durumlar ve kazalar oluşabiliyor, yetkililerden ricamız, bir kasis çok büyük rahatlık yaratabilir bu alanda, lütfen incelensin. lütfen haber yapın ve sesimizi duyurun sayın editör ve yetkililer.

Misafir Avatar
Ramazan 2020-11-07 13:11:20 @vatandas

Sonuna kadar katılıyorum. Hatta bu durum özel haber olmalı. Ayrıca şu ucube köprü osmancık köprüsü yıkılsın doğrudan ışıklı sisteme geçilsin. Yada ilim yayma yolundan gelirken ki hatta battı çıktı yapılsın yazı çarşıdan ağrı gelen araçlarda dümdüz geçsin gitsinler. Samsundan ankara istikametine giden araçlarda battı çıktıya girsin. İnanın şu sorunu çözün. Referandum yapın bir pazar günü herkes bu köprü yıkılsın der.

Beğenmedim! (0)
Avatar
BEN 2020-11-07 10:23:22

AKŞAM EVE GİDENE KADAR YAYIK AYRANI OLUYORUM . BENCE FAZLA ARKADAŞ. OLSUN AMA BU KADAR DEĞİL.

Avatar
Yol 2020-11-06 19:41:52

Bence bu şekilde yapılmaya devam edilmeli
Hem vatandaş bundan anlıyor
Hemde araşlar daha az zarar görüyor(Yavaş Geçilmesi Şartı İle)

Avatar
Çorumlu 2020-11-07 00:18:33

Her yere yapın, utanmaz alçaklar ara sokaklarda bile hızla gidiyor, kaç kedi cana ara çarptı. Allah onların da bir uzvunu alır inşAllah.

Avatar
Ay. 2020-11-07 13:41:30

Kasım standardı mı olur. Kasis ilkelliktir. Yolda nasıl gideceğini bilmeyen şeklen insan nasipsizler oldukça yolun her tarafını kasis yapsanız ne yazar.