Çorum’dan 201 milyon dolar ihracat yapıldı

Çorum Gümrük Müdürü Cemaleddin Demirdelen, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a iadeyi ziyarette bulundu.

07 Şubat 2017 Salı 15:05
Çorum’dan 201 milyon dolar ihracat yapıldı

Çorum Gümrük Müdürü Cemaleddin Demirdelen,  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a iadeyi ziyarette bulundu.


TSO Meclis Üyesi Ahmet Haluk Aşkın’ın da eşlik ettiği ziyarette Çorum’un 2016 yılı ihracat ve ithalat rakamları değerlendirildi.


Çorum’dan 2016 yılında 201 milyon dolar ihracat yapıldığını kaydeden Demirdelen, 2017 yılında bu ihracatın artmasını temenni ettiklerini söyledi.


Başranhıncal ise Çorum’un bel kemiği olan sanayisinin her anlamda desteklenmesi gerektiğini söyledi.


Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini buna rağmen Çorum sanayisinin ihracatta önemli bir yer tutarak ülkesine katkı sağladığını kaydeden Başaranhıncal,  sanayiye yönelik yapılan yatırımlar ve teşviklerle Çorum’un 2017 yılında da önemli bir ivme kazanacağına inancının tam olduğunu söyledi.


Ziyareti nedeni ile Demirdelen’e teşekkür eden Başaranhıncal, tekrar gümrük çalışanlarının 26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nü kutladı.


Son Güncelleme: 07.02.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.