Çorumlu bunu da yaptı!

Çorumlu imalatçılar bir ilke daha imza atarak tekne inşa etti. Çift gövdeli Katamaran Tekne imalatı...

10 Ekim 2013 Perşembe 12:08
 Çorumlu bunu da yaptı!


Çorumlu imalatçılar bir ilke daha imza atarak tekne inşa etti. Çift gövdeli Katamaran Tekne imalatı Küçük Sanayi Sitesi'nde faeliyet gösteren HMAK Hidrolik Makine tarafından üretiliyor.

14 metre boyu, 6 metrelik eni ile dikkat çeken tekne, son rütuşları da tamamlandıktan sonra, suya inmeye hazır hale gelecek.  Tekneyi gören Çorumlular şaşkınlarını gizleyemiyor.

HMAK Hidrolik Makina Sahibi Hüsamettin Özakıncı, 2,5 ayda tamamlanan tekne yapımı ile ilgili bilgi verdi.

Baştan sona tüm mühendislik ve imalat aşamalarının kendilerine ait olduğunu belirten Özakıncı, teknenin Bafra Barajı'nda bulunan bir balık çiftliğine yapıldığını, hizmet teknesi olarak görev yapacağını söyledi.

Firma olarak hidrolik imalatı yaptıklarını söyleyen Hüsamettin Özakıncı, tekne siparişi aldıkları firmaya hidrolik imalatı yaptıklarını, tekne yapıp yapamayacaklarının sorulması üzerine, tereddüt etmeden yapabileceklerini söylediğini belirterek, "İlk kez yapacak olmanın heyecanını elbette biz de yaşadık, ancak asıl heyecan duyduğumuz konu, tekne ve gemi sektörü ile Çorum'u tanıştırma fırsatı bulmak oldu. Başaracağımız inancıyla çıktığımız yolda, sektöre Çorumlu firmaların kabiliyetini ve kaliteli işçiliğini sunmuş olduk. Bayram sonrasında teslimini yapacağımız tekne henüz bitmeden ikinci siparişimizi de aldık." Dedi.



Son Güncelleme: 10.10.2013 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birbilen 2013-10-10 13:19:25

obruk barajınada böyle birşey lazım