Çorumlu Bürokratlar’ın Başkanı oldu

MYK Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin karaman, Çorumlu Bürokratlar Derneği Başkanı seçildi.

22 Ekim 2022 Cumartesi 12:57
Çorumlu Bürokratlar’ın Başkanı oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu hemşehrimiz Metin karaman, Çorumlu Bürokratlar Derneği Başkanı seçildi.

30 Haziran 2022 tarihinde kuruluş işlemleri tamamlanan Çorumlu Bürokratlar Derneği’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yapılan istişareler ve değerlendirmeler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığına Metin Karaman getirildi.

Çorumlu Bürokratlar Derneği Başkanı Metin Karaman, kurucu üyeler, yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri ve katılım sağlayan bürokratlar ile ilk istişare toplantısını gerçekleştirdiklerini, vizyon içeren kararlar ve tavsiyeler aldıklarını belirterek, “Derneğimiz Çoruma, Çorumlu hemşehrilerimize hayırlı olsun. Niyet hayır, akıbet hayır diyerek çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.”dedi.

Son Güncelleme: 22.10.2022 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-10-22 19:14:59

Çorumdan üst düzey her mevkide her yerde insanımız var an ak Çorum a kamu yatırımları gelmiyor ilçe yolları bitmedi, okullar yarım yada çürük, dinlenme tesisleri, eğitim merkezleri, askeri eğitim merkezleri, sağlık tesisleri diğer illere yapılan şatırımlar gibi yoğun değil. Çoruma yatırımlar artırılması gerekli

Avatar
Esaah mi diyon 2022-10-22 21:23:03

Bunlarin alayinin baskani Ahmet Sami Ceylan. Bosuna buralarda şekil yapmasinlar. ASC gidince bunlarin hicbiri kalmayacak.