Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıyıklık’ı unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Bağcılar Belediyesi toplu açılış töreninde uzun yıllar belediye başkanlığı yapan Feyzullah Kıyıklık'ı unutmadı.

02 Nisan 2023 Pazar 18:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıyıklık’ı unutmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlıklar ile Bağcılar Belediyesi’nin yaptığı ve aralarında Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası, Bağcılar Hükümet Konağı, okullar, spor kompleksleri, yaşam merkezleri, park ile camilerin de bulunduğu 97 tesisin toplu açılışını yaparken, uzun yıllar Bağcılar Belediye Başkanlığı yapan hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı unutmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Buranın Bakırköy'e bağlı olduğu dönemlerde  Feyzullah Kıyıklık beyle burada çok dolaştık. O günden bu yana Bağcılar çok farklı. Yıllarca kaderine terk edilmiş, sahipsiz bırakılmış ilçemizin çevresini değiştirdik. 30 yıllık sürede Bağcılar'a hepsi birbirinden kıymetli sayısız eser kazandırdık. Bağcılar Millet Bahçemizi yıl sonuna kadar hizmete alacağız. Yaşadığımız deprem felaketinin bize tekrar hatırlattığı şey konutlarımızın depreme dayanıklı olması. Kentsel dönüşüm projelerine bundan sonra daha fazla ağırlık vereceğiz.“ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 03.04.2023 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.