Demiryolu’nun güzergahı belli oldu

AK Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreni, bugün (Kurban Bayramı'nın ikinci günü) gerçekleştirildi.

16 Ekim 2013 Çarşamba 18:10
 Demiryolu’nun güzergahı belli oldu


AK Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreni, bugün (Kurban Bayramı'nın ikinci günü) gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları ile partililer katıldı.


Bayramlaşma törenin de konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “Kardeşlik ikliminin ve birbirimize bağlılığımızın daha da arttığı bir bayram da yine beraberiz. İktidarlığımızın 11. Yılının sonuna yaklaşmamıza rağmen hala ilk gün ki heyecanımız devam etmektedir. Gerek Suriye de gerekse başka bir yerde başı dertte olanların her zaman yanlarında olduk, olacağız da herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.



‘12. Kurban Bayramı’nı yaşıyoruz’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, “Biz AK Parti olarak 12. Kurban Bayramını yaşıyoruz. Türkiye adaletiyle, demokrasisiyle süper lige çıkmış Türkiye olduk bundan sonra da daha iyi yerlere geleceğiz.” dedi.



‘12. Yılımıza giriyoruz’

Çorum Milletvekili Cahit Bağcı da, “Önümüzdeki günlerde 12. Yılımıza gireceğiz, iktidar partiyle ben de vatanıma milletime hizmet etmek istiyorum diyen herkesi değerlendireceğiz.” dedi.





‘Bayramda herkes bir arada’

Bayramların herkesi bir araya topladığına dikkat çeken AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ise, “Daha önce görev talep edip görev alamayan kardeşlerimiz da burada bizlerle beraberler.  Bayramlar gerçekten herkesi bir araya getiriyor. Kişi veya kişilere değil asıl amacımız davaya hizmet etmektir. Şunu söylüyorum bu teşkilata inanın güvenin bu teşkilat gece gündüz demeden çalışmaktadır.” Diye konuştu.



Aday adaylarına tavsiye

Her seçimde daha çok büyüdüklerini dile getiren Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da, “19 gün sonra 12. Yılımıza gireceğiz çok seçim geçirdik ve her seçim daha da iyi geçti. Bugün 1 milyon vatandaşımız sağlık hizmeti almakta. 14 yıl önce bu gibi hizmetleri hayal bile edemezken bugün ülkemizin hali ortada. Allah bize bin yıl ömür verse seçimlerde yaptığımız çalışmalardan daha önemli çalışmalar yaptık diyemeyiz seçimler çok önemlidir. Biz artık yaşlandık aday adaylarına bir abi tavsiyesinde bulunacağım kendi aranızda birbirinize daha insani ve medeni davranın. AK Parti teşkilatına yakışır tutum sergileyin.” dedi.



‘Birlik beraberlik önemlidir’


Birliğin ve beraberliğin önemini vurgulayan AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım da, “Seçimlerde en önemli olan şey birlik, beraberlik ve uyumdur. AK Parti çalışmalarını kısaca özetleyecek olursak birlik, beraberlik ve uyumdur. Demiryolu güzergahı belli oldu 2023 projesi içerisinde yer almaktadır. Kamuda başörtüsü serbest oldu. Artık vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde çalışmalarına devam edebilir.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 16.10.2013 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.